Službene stranice grada Sinja

Sinjska alkaGospa sinjskaGradovi prijateljiProjekti Grada SinjaKrediti, potpore, sredstvaOdbor za prevenciju kriminalitetaSavjet mladihObavijesti o nepropisno odbačenom otpadu
  Traži

Novosti

Članci iz siječanj 2011

Predsjednik RH dr. Ivo Josipović posjetio je Gospodarsku zonu Kukuzovac

28.01.2011

      

Nakon što je na brani Peruča, 28. siječnja 2011.g., nazočio obilježavanju 18. godišnjice oslobodilačke akcije HV-a "Peruča", predsjednik RH dr. Ivo Josipović posjetio je Gospodarsku zonu Kukuzovac, gdje ga je gradonačelnik Ivica Glavan upoznao s aktivnostima koje se provode na Zoni, s posebnim naglaskom na izgrađeni prvi objekt tvrtke ALCA d.o.o., iz Zagreba.

Josipović je naglasio da ga veseli činjenica o pokretanju gospodarskog razvitka na sinjskoj zoni, što će umnogome pridonijeti boljoj gospodarskoj slici cijelog Cetinskog kraja. Josipović je iskazao zadovoljstvo i s tim što ga je u ranijim susretima gradonačelnik Glavan podsjećao što Sinj radi. "Sada je evidentno da sinjski gradonačelnik obećanja ispunjava", istaknuo je Josipović.

Kupnjom zemljišta u Brnazama riješen komunalni problem star više od 20 godina

21.01.2011

Dana 21. siječnja 2011. godine Grad Sinj od stvarnog zemljišnoknjižnog vlasnika otkupio je dio nekretnina u Brnazama (ispod Kapelice), čime je riješio komunalni problem star više od 20 godina, te će se u tom smislu nakon niza imovinsko-pravnih problema, mještanima tog dijela Brnaza omogućiti nesmetano korištenje ugibališta, autobusnog stajališta i autobusne stanice, a koji sadražaji će se konačno komunalno dovršiti i privesti utvrđenoj namjeni.

Tekst priopćenja možete pročitati ovdje.

Priopćenje gradonačelnika Grada Sinja Ivice Glavana na temu istočne cestovne zaobilaznice Grada Sinja

21.01.2011

Gradonačelnik Grada Sinja Ivica Glavan, dana 21. siječnja 2011. godine oglasio se Priopćenjem na temu istočne cestovne zaobilaznice Grada Sinja, te je takvo priopćenje izneseno kao stav izvršne vlasti Grada Sinja i podijeljeno prisutnim sugrađanima prilikom javne rasprave o studiji utjecaja na okoliš istočne cestovne zaobilaznice Grada Sinja.

Tekst priopćenja možete pročitati ovdje.

Grad Sinj prihvatio daljnju suradnju sa Udrugom Lijepa naša i Osnovnom školom Fra Pavla Vučkovića glede nastavka projekta Eko-škole

20.01.2011

Grad Sinj je prihvatio daljnju suradnju sa Udrugom Lijepa naša i Osnovnom školom Fra Pavla Vučkovića glede nastavka projekta Eko-škole kao jedinog takvog na području Cetinske krajine. Kako se narečeni Program provodi u suradnji sa lokalnim zajednicama, dana 20. siječnja potpisan je Sporazum o suradnji u provođenju međunarodnog programa Eko-škole u Republici Hrvatskoj za 2011. godinu, koji su potpisali predsjednik Udruge Lijepa naša dr. Ante Kutle i Gradonačelnik Grada Sinja prof. Ivica Glavan.

Pročitaj više...

Atletska staza u Sinju dobila međunarodni certifikat II klase

09.01.2011

            

Svjetska atletska federacija (IAAF) 09. siječnja 2011. godine potvrdila je vrhunske uvjete novoizgrađene atletske staze na Športskom centru „Andrije Alčića i Ivice Poljaka Sokola“, izdavanjem međunarodnog certifikata II. klase.

Pročitaj više...

Službeni glasnikGradske komunalne odlukeZnačajni dokumentiGospodarska zona KukuzovacFotogalerijaNatječajiVažni linkoviZaštita i spašavanjeJavna nabavaPravo na pristup informacijamaProračunProstorno planska dokumentacija

Grad Sinj

Dragašev prolaz 24
21230 Sinj

Ured Gradonačelnice:
021/821-081

Radno vrijeme: 7,30 - 15,30
(pauza 11,00 - 11,30)

Stranke se primaju uz prethodnu najavu kod nadležnih pročelnika.

IBAN: HR36 2390 0011 8389 0000 3

Fax: 021/826-591

e-mail: info@sinj.hr

Pošalji upit

Copyright 2008-2011 Grad Sinj