Službene stranice grada Sinja

Sinjska alkaGospa sinjskaGradovi prijateljiProjekti Grada SinjaKrediti, potpore, sredstvaOdbor za prevenciju kriminalitetaSavjet mladihObavijesti o nepropisno odbačenom otpadu
  Traži

Novosti

Članci iz listopad 2014

Gradonačelnik podržava inicijativu za imenovanjem Vukovarske ulice u Gradu Sinju

30.10.2014

Povodom zahtjeva odnosno inicijative o imenovanju jedne ulice u Sinju ulicom Grada Vukovara, koju je opetovano podnijela  Udruga Hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata, Ogranak Sinj, gradonačelnik Ivica Glavan, Očitovanjem od 30. listopada 2014. godine, odgovorio je podnositeljima inicijative i reagirao na njihove navode. Međuostalim, gradonačelnik u očitovanju navodi kako se u potpunosti  pridružuje i bezrezervno podržava inicijativu o imenovanju jedne ulice u Sinju ulicom Grada Vukovara, no da takva odluka upravo zbog važnosti “Grada Heroja-Grada Vukovara”  treba  biti donesena konsenzusom svih strana i bez bilo kakvih reperkusija, pritom upozoravajući na  moguće nezadovoljstvo građana na čiji kućni budžet takva odluka može utjecati. Isto tako gradonačelnik je istaknuo  kako nije dobro da se ime Grada Vukovara uvlači u bilo kakva dnevno-politička i medijska zbivanja i aktualnosti, jer to Grad Vukovar s obzirom na žrtvu koju je prošao apsolutno nije zaslužio.

Očitovanje

OBILJEŽAVANJE BLAGDANA SVIH SVETIH

30.10.2014

Dana 01. studenoga (subota) 2014. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno će obilježiti blagdan Svih svetih. Tom prigodom zapaliti će se svijeće i položiti vijenci kod Središnjeg križa na groblju Sv. Frane u Sinju u 8:30 sati, te na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu ispred zgrade Gradske uprave u 9:00 sati.

Poziv možete preuzeti ovdje.

Održana javna tribina o energetskoj učinkovitosti u višestambenim objektima

30.10.2014

     

Dana 29. listopada 2014. godine (srijeda) u Gradskoj vijećnici Grada Sinja održana je javna tribina 'Energetska učinkovitost u višestambenim objektima'. U organizaciji društva Ćurin Nautika d.o.o. na tribini su zainteresirani građani, suvlasnici zgrada i upravitelji te predstavnici medija i ostale javnosti mogli saznati odgovore na pitanja vezana za energetske certifikate, zašto se izrađuju i kako to izgleda, tko je ovlašten za izradu energetskog certifikata i zašto višestambene zgrade izrađuju energetski certifikat. Također, prisutni su mogli saznati više o energetskom pregledu, kako doći do sredstava FZO i EU, o tijeku projekta, kako dobiti pomoć u sufinanciranju projekta te o inovativnim mjerama poboljšanja energetske učinkovitosti.

Javna tribina o energetskoj učinkovitosti u višestambenim objektima

28.10.2014

Dana 29. Listopada 2014. godine (srijeda) s početkom u 18:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja, Dragašev prolaz 24, održati će se javna tribina „Energetska učinkovitost u višestambenim objektima“. Tribina se održava u organizaciji društva Ćurin Nautika d.o.o., a na istoj će se dati odgovori na niz pitanja kao što su:

- Što je energetski certifikat, zašto se isti izrađuje i kako izgleda, te tko je ovlašten  za izradu energetskog certifikata?

- Zašto višestambene zgrade izrađuju energetski certifikat?

- Što je energetski pregled,  te kako do sredstava FZO i EU, odnosno pomoći u sufinanciranju projekta?

- Case study

- Inovativne mjere poboljšanja energetske učinkovitosti.

U tom smislu, pozivaju se građani i svi zainteresirani za energetsku obnovu, posebno suvlasnici zgrada i upravitelji,  te predstavnici medija i ostale javnosti, da nazoče predmetnoj tribini i na licu mjesta saznaju važne informacije o energetskoj učinkovitosti u višestambenim objektima, načinima financiranja i same energetske obnove, o tijeku projekta i apliciranju na ta sredstva.

Javni poziv za utvrđivanje Prijedloga kandidata za imenovanje pet sudaca porotnika za mladež Županijskog suda u Splitu

28.10.2014

Dana 28. listopada 2014. godine, gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan prof., na temelju članka 119. Zakona o sudovima („Narodne novine“ broj 28/13), članka 41. Zakona o sudovima za mladež („Narodne novine“ broj 84/11, 143/12 i 148/13) i članka 53. Statuta Grada Sinja  (Sl. gl. Grada Sinja br. 10/09 i 02/13) objavio je javni poziv za utvrđivanje prijedloga kandidata za imenovanje pet  sudaca porotnika za mladež Županijskog suda u Splitu, koji poziv možete preuzeti ispod ove objave. Prijave se podnose u roku 8 dana od dana objave javnog poziva. Prilikom izbora kandidata potrebno je voditi računa i o ravnomjernoj zastupljenosti spolova.

Javni poziv

Održana 12. sjednica Gradskog vijeća

28.10.2014

Dana 27. listopada 2014.g. pod predsjedanjem Hrvoja Markulina, predsjednika Gradskog vijeća Grada Sinja, održana je 12. sjednica Gradskog vijeća. Sjednica je počela u 16:00 sati, a završila u 22:00 sata. Više o održanoj sjednici možete pročitati ispod ove objave.

12. Sjednica Gradskog Vijeća

Pročitaj više...

Potpisan ugovor Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine i tvrtke Via Factum o projektiranju kanalizacije na području grada Sinja

28.10.2014

     

Dana 27.10.2014. godine u Uredu gradonačelnika Grada Sinja, Ivice Glavana i u njegovoj nazočnosti, privremeni upravitelj Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine d.o.o., Sinj, Mate Jukić te Tomislav Škara ispred tvrtke Via Factum iz Zadra, koja je dio koncerna Arka 96, odabrana za izradu glavnog projekta, potpisali su ugovor o projektiranju kanalizacijskog sustava Sinj – Brnaze – Glavice. Projekt će u proj fazi koštati 3 milijuna kuna a bit će financiran 15 % od strane Grada i 85 % od strane Hrvatskih voda. Aglomeracija Sinj u bazi je projekata za sufinanciranje iz strukturnih fondova LOT 2 2013. a po riječima gradonačelnika Ivice Glavana ovo je prva faza realizacije projekta koji se sufinancira iz strukturnih fondova EU. Projektiranje kanalizacije trebalo bi biti završeno do 30. lipnja 2016. godine, a do 2018. godine trebali bi biti završeni radovi na izgradnji kanalizacijske mreže grada Sinja. U drugoj fazi projektirati će se vodoopskrba u vrijednosti od 2,375 milijuna kuna a za ukupnu studijsku i projektnu dokumentaciju za izgradnju vodoopskrbe i kanalizacije na području Cetinske krajine biti će osigurano 13,027 milijuna kuna u kojem će lokalne samouprave trebati osigurati 15 % sredstava.

XII SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

24.10.2014

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja, Hrvoje Markulin, prof., na temelju članka 119. i 120. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja sazvao je XII. sjednicu Gradskog vijeća za dan 27. listopada 2014. godine (ponedjeljak) u 16:00 sati. Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24.
Poziv i dnevni red možete pogledati ispod ove objave, a rad Gradskog vijeća u zakazanom terminu može se pratiti i putem live stream prijenosa, na web stranici
www.sinj.hr .

XII sjednica Gradskog vijeća, poziv i dnevni red

Natječaj za dodjelu studentskih stipendija u 2014./2015. akademskoj godini

24.10.2014

Dana 24. listopada 2014. godine, Grad Sinj raspisao je natječaj za  dodjelu studentskih stipendija u 2014./2015. akademskoj godini. Tekst natječaja i ostale akte u svezi istoga možete preuzeti ispod ove objave. Rok za podnošenje prijava je  25 dana od dana objave ove obavijesti, odnosno prijave se mogu podnijeti zaključno do 18. studenoga 2014. godine.


Zaključak o raspisivanju natječaja

Rješenje o imenovanju Komisije

Natječaj

Obrazac prijave na natječaj

Javni natječaj za davanje u zakup poslovne zgrade u sklopu kompleksa Športskog aerodroma u Sinju

24.10.2014

Dana 24. listopada 2014. godine, Grad Sinj raspisao je javni natječaj za davanje u zakup poslovne zgrade u sklopu kompleksa Športskog aerodroma u Sinju, a radi se o zakupu poslovne zgrade označene kao čest. zgr. 717 K.O. Glavice, Z. U. 2554, (tzv. pristanišna zgrada), koja se sastoji od:

-poslovnih prostorija zgrade, površine 430 m2,

-natkrivene terase, površine 171,36 m2. 

Namjena poslovne zgrade za koju se raspisuje natječaj je ugostiteljska djelatnost-prodaja pića uz obroke hrane, uz mogućnost da ponekad bude praćena nekim  oblikom zabave. Poslovna zgrada daje se u zakup na 5 godina s mogućnosti produženja za 5 godina, a početna cijena mjesečne zakupnine utvrđuje se u iznosu od 9.000,00 kn.

Natječaj se provodi prikupljanjem pisanih ponuda, a ponude po natječaju primaju se u roku u roku 8 dana od raspisivanja natječaja. 

Javni natječaj.

Priopćenje gradonačelnika Ivice Glavana na temu projekta izgradnje Osnovne škola fra Pavla Vučkovića i Osnovne glazbene škola Jakova Gotovca

22.10.2014

     

Dana 22. listopada 2014. godine, Gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, priopćenjem se obratio javnosti i medijima na temu projekta izgradnje Osnovne škola fra Pavla Vučkovića i Osnovne glazbene škola Jakova Gotovca, na lokaciji Put Pazara u Sinju. Naime, jučer, dana 21.10.2014.g. na tu temu  u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta održan je sastanak kojem se uz zamjenika ministra Roka Andričevića nazočili, Petar Šokić načelnik financijskog sektora MZOS, dožupan Splitsko-dalmatinske županije Ante Šošić, gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, Gvardijan fra. Petar Klapež ispred Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja Split i Ankica Panza, pročelnica u gradu Sinju.

Priopćenje možete pogledati ovdje.

Počela prva faza postavljanja 'zelenih otoka'

22.10.2014

     

Kraj Gradskog kina Sinj tvrtka 'Čistoća Cetinske krajine' d.o.o. Sinj postavila je prvi 'zeleni otok' za selektivno prikupljanje otpada na području Grada Sinja. Tzv. 'zeleni otoci' kontejneri su u kojima se odvaja staklo, papir, limenke i plastika, a takav selektivan način prikupljanja otpada izuzetno je važan za zaštitu okoliša jer omogućava sakupljanje korisnih sirovina koje se mogu ponovno iskoristiti. U Zakonu o održivom gospodarenju otpadom koji je stupio na snagu 23. srpnja 2013. u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode dodatno su precizirali tu obavezu, jasnije definirali obaveze gradova i općina i znatno postrožili mogućnosti sankcija. Te odredbe stupile su na snagu godinu dana od dana donošenja Zakona, dakle, 24. srpnja ove godine. Odvojeno sakupljanje otpada gradovi i općine dužni su osigurati kroz 'zelene otoke', reciklažna dvorišta te omogućavanjem građanima odvajanje otpada na kućnom pragu. U tom smislu pozivamo naše sugrađane da budu aktivni učesnici ovog projekta te da svojim odgovornim ponašanjem i prihvaćanjem selektivnog načina prikupljanja otpada doprinesu sustavnom gospodarenju otpadom i smanjenju komunalnog otpada.

Ministarstvo Graditeljstva objavilo je pojašnjenje vezano za sadržaj Glavnog projekta za energetsku učinkovitost

22.10.2014

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja izradilo je uputu o sadržaju glavnog projekta za provođenje Programa energetske obnove obiteljskih kuća za razdoblje od 2014. do 2020. godine s detaljnim planom za razdoblje od 2014. do 2016. godine. Više informacija možete pronaći na sljedećem linku: 

http://www.mgipu.hr/default.aspx?id=23552

Sufinanciranje kupnje udžbenika učenicima osnovnih i srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja

15.10.2014

Ovim putem obavještavaju se  podnositelji zahtjeva za sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika učenicima osnovnih i srednjih škola, s prebivalištem na području Grada Sinja, koji su, Odlukom Socijalnog vijeća, ostvarili pravo na sufinanciranje u iznosima od:

- 300,00 kuna po učeniku za obvezne udžbenike od 1. do 4. razreda osnovne škole,
- 700,00 kuna po učeniku za obvezne udžbenike od 5. do 8. razreda osnovne škole,
- 700,00 kuna po učeniku za obvezne udžbenike od 1. do 4. razreda srednje škole,

da je dana 15. listopada započela isplata ove pomoći putem tekućih računa građana otvorenih kod poslovnih banaka. Sredstva za sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika do iznosa od 340.000,00 kuna osigurat će se u Proračunu Grada Sinja. Popis osoba kojima je Socijalno vijeće odobrilo subvenciju objavljen je 15. listopada 2014. godine na oglasnoj ploči i web stranicama Grada Sinja, a možete ga preuzeti ispod ove objave.

Odluka udžbenici 2014.

Nova regulativa o radnom vremenu i uredovnim danima, te načinu evidentiranja prisustva na poslu u Gradskoj upravi Grada Sinja

15.10.2014

S danom 15. listopada 2014. godine, Gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, svojim odlukama regulirao je odnose koji se tiču radnog vremena i uredovnih dana za rad sa strankama u Gradskoj upravi Grada Sinja, te način evidentiranja dolaska na rad i odlaska s rada službenika i namještenika u Gradskoj upravi Grada Sinja. Navedeno bi trebalo doprinijeti boljoj organizaciji poslova iz djelokruga Grada, odgovornijoj i efikasnijoj Gradskoj upravi,  te povećanju sigurnosti zaposlenika i stranaka koji svakodnevno u gradskoj upravi obavljaju razne poslove.

Odluka o radnom vremenu i uredovnim danima u Gradskoj upravi Grada Sinja

Odluka o načinu evidentiranja dolaska na rad i odlaska s rada službenika i namještenika u Gradskoj upravi Grada Sinja

Naputak o načinu rada čuvara-zaštitara na ulazu-porti u Gradskoj upravi Grada Sinja

Podatci o ugovorima koje je Grad Sinj sklopio u 2014. godini – treći kvartal

15.10.2014

Podatci o ugovorima koje je Grad Sinj sklopio u 2014. godini – treći kvartal, a koje možete pogledati ispod ove objave,  objavljuju se sukladno Akcijskom planu uz Strategiju suzbijanja korupcije iz 2012. godine, kojim je predviđena mjera „Stvaranje preduvjeta za objavu svih ugovora i dodataka ugovora o poslovima koje su tijela javne vlasti sklopila s fizičkim ili pravnim osobama“ (mjera br. 69.). Mjeru Akcijskog plana provodi Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske.

Podaci o ugovorima 2014. godina – treći  kvartal

Pročitaj više...

Obavijest

09.10.2014

Grad Sinj objavio je javna nadmetanja za:

-UREĐENJE STAZE KRIŽNOG PUTA  (broj nadmetanja u EOJN: 2014/S 002-0045975)

-IZRADU STRATEGIJE RAZVOJA GRADA SINJA ZA RAZDOBLJE 2014.-2020. G. (broj nadmetanja u EOJN: 2014/S 002-0046250)
 
Dokumentacije za nadmetanje dostupne su na Elektroničkom oglasniku javne nabave, na linku:
https://eojn.nn.hr/Oglasnik/

Čestitka povodom Dana neovisnosti

07.10.2014

     Obilježavajući Dan neovisnosti, prisjećamo se 08.listopada 1991. godine i povijesne odluke kada je Sabor Republike Hrvatske godine jednoglasno donio Odluku o raskidu svih državnopravnih sveza Republike Hrvatske s bivšom državom. Prigoda je to za iskazivanje zahvalnosti i odavanje počasti svima koji su sudjelovali u obnovi samostalne hrvatske države, u njezinoj obrani i oslobađanju, a naročito onima koji su svoje živote utkali u temelje slobodne i neovisne nam Hrvatske.

Želeći da svi zajedno i dalje radimo na dobrobit našeg Grada i Domovine, svim sugrađankama i sugrađanima upućujemo iskrene čestitke i želimo sretan Dan neovisnosti!

Gradonačelnik, Ivica Glavan

Zamjenici gradonačelnika: Kristina Križanac i Zlatko Ugrin

Pročitaj više...

Natječaj za ostvarivanje potpore investicijskim projektima gospodarskih subjekata na području Grada Sinja putem subvencioniranja kamate na kredite

07.10.2014

Dana 06. listopada 2014. godine, Grad Sinj raspisao je natječaj za ostvarivanje potpore investicijskim projektima gospodarskih subjekata na području Grada Sinja  putem subvencioniranja kamate na kredite. Korisnici ovog programa mogu biti: malo i srednje trgovačko društvo, obrt, OPG te fizička osoba u slobodnim zanimanjima, koji udovoljavaju uvjetima Programa potpore investicijskim projektima gospodarskih subjekata na području Grada Sinja putem subvencioniranja kamate na kredite  i ovog Natječaja. Prijave na Natječaj  podnose se u roku od 15 dana od dana objave Natječaja.

Natječaj

Obrazac

Obilježena 23. obljetnica 126. brigade HV-a i Dan neovisnosti

06.10.2014

     

Dana 06. listopada 2014. g. polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća pred spomenikom poginulim braniteljima u Domovinskom ratu u Sinju, danas je obilježena 23. obljetnica osnutka 126. brigade HV-a te Dan neovisnosti RH koji se slavi 8. listopada. Na spomeniku ispred zgrade Gradske uprave, a potom i ispred biste prvog predsjednika RH, dr. Franje Tuđmana na istoimenom trgu, vijence su položili predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, gradova Sinja i Trilja,  općine Hrvace, VAD-a, Županije splitsko-dalmatinske, političkih stranaka i klubova u gradskom vijeću grada Sinja, te učenici 2.b. razreda 0Š fra Pavla Vučkovića. Prisutnima se prigodno obratio Veselko Gabričević, Brigadni general u miru, koji se posebno zahvalio pripadnicima postrojbe, njihovim obiteljima i svima koji su bili dio ove brigade. Gradonačelnik Ivica Glavan također je izrazio poštovanje poginulim pripadnicima postrojbe i njihovim obiteljima te u prigodi ovog dana čestitao Dan neovisnosti koji se obilježava 8. listopada. Molitvu odrješenja za sve koji su živote dali u obrani Domovine predvodio je fra Luka Norac Kevo. U srijedu u 10 sati u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske služit će se misa za Domovinu i sve poginule branitelje.

OBILJEŽAVANJE 23. OBLJETNICE OD OSNUTKA 126. BRIGADE HV-a I DANA NEOVISNOSTI

03.10.2014

Grad Sinj i Udruga veterana 126. brigade HV-a,  dana 06. listopada 2014. godine (ponedjeljak), prigodno obilježavaju 23. obljetnicu od osnutka 126. brigade HV-a i državni blagdan Dan neovisnosti.
Poziv s  Programom obilježavanja 23. obljetnice od osnutka 126. brigade HV-a i Dana neovisnosti, možete preuzeti ispod ove objave.

Poziv i program obilježavanja

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora-restorana u sklopu Gradskog stadiona u Sinju

03.10.2014

Dana 03. listopada 2014. godine, Grad Sinj raspisao je natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora-restorana u sklopu Gradskog stadiona u Sinju sa pratećim sadržajima, na čest. zemlj. 698/7 K.O. Glavice, u Sinju, Put Šumarije, za ugostiteljsku djelatnost.

Ponude po natječaju primaju u roku 8 dana od dana objave natječaja. Početni iznos mjesečne zakupnine iznosi 5.000,oo kn.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 021/708-624, Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Grada Sinja od 12:00 do 14:00 sati svakog radnog dana.

Natječaj

Gradonačelnik gostuje na TV Jadran

02.10.2014

Večeras, 2.10.2014. u 21,05 sati, gradonačelnik Grada Sinja Ivica Glavan gostovati će u informativno mozaičnoj emisiji 'Aktualno' na TV Jadran. Gradonačelnik će razgovarati o aktualnim temama vezanim za rad gradske uprave. Repriza ove emisije može se pogledati u nedjelju 5. listopada. Također, gradonačelnik će sudjelovati u organizaciji predstavljanja Alke, alkarske povorke i Cetinskog kraja koja se organizira u Zagrebu uoči proslave 300. obljetnice sinjske Alke, u ovu subotu, 4. 10. 2014. g.

SAJAM MOGUĆNOSTI

02.10.2014

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska i Grad Sinj već treću godinu zaredom provode preventivni program u osnovnim školama pod nazivom „Zajedno više možemo“. Program se sastoji od više komponenti usmjerenih na prevenciju zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjen je učenicima osnovnih škola i njihovim roditeljima.

Tim povodom, dana 03. listopada (petak) 2014. godine s početkom u 10:00 sati na terenima Š.C. «Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić» u Sinju održat će se druga komponenta programa „Sajam Mogućnosti. Radi se o događaju tijekom kojeg učenici 4., 5. i 6. razreda (mogu i ostali) u pratnji svoga učitelja/ice i kontakt policajca zajednički dolaze na Sajam mogućnosti, gdje im različite kulturno-umjetničke, športske i druge udruge predstavljaju svoje sadržaje kako bi ih zainteresirali da u budućnosti upotpune svoje slobodno vrijeme birajući neku od ponuđenih aktivnosti. Tijekom Sajma organizirat će se zabavni program za djecu i svaka udruga će imati priliku svoje aktivnosti prezentirati na centralnom prostoru u trajanju od najviše deset minuta.

Grad Sinj i PU Splitsko-dalmatinska pozivaju sve zainteresirane građane grada Sinja, a posebno roditelje, da svojom nazočnošću još više doprinesu značaju ove nadasve vrijedne manifestacije.

Zaključak o utvrđivanju bodovne liste i odabiru korisnika programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Grada Sinja

01.10.2014

Gradonačelnik grada Sinja Ivica Glavan, Zaključkom od 29. rujna 2014. g., utvrdio je bodovnu listu korisnika Programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Grada Sinja. Podnositelji prijave dužni su u roku od 60 dana od dana donošenja ovog Zaključka dostaviti projektnu dokumentaciju minimalno na razini glavnog projekta sa snimkom postojećeg stanja, koji mora biti izrađen i ovjeren od strane ovlaštenog inženjera. Ako korisnici sufinanciranja ne dostave navedenu dokumentaciju u navedenom roku, gube pravo na odobrena sredstva. Financijska sredstva za provedbu Programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Grada Sinja osigurat će se u Proračunu Grada Sinja za 2014. godinu.

Zaključak možete pogledati ovdje.

JAVNI POZIVI ZA PREDLAGANJE JAVNIH POTREBA (SPORT, KULTURA, CIVILNO DRUŠTVO) ZA 2015. g.

01.10.2014

Dana 01. listopada 2014. godine Ured Grada Sinja, objavio je Javne pozive za predlaganje Javnih potreba u sportu Grada Sinja za 2015. godinu, za  predlaganje Javnih potreba u kulturi Grada Sinja za 2015. godinu te za predlaganje Programa javnih potreba u razvoju civilnog društva za 2015. godinu.
Rok za podnošenje prijedloga traje do 31. listopada 2014. godine, a cijeli tekst svakog javnog poziva možete pogledati ispod ove objave.

Javni poziv – sport

Javni poziv – kultura

Javni poziv – civilno društvo

Službeni glasnikGradske komunalne odlukeZnačajni dokumentiGospodarska zona KukuzovacFotogalerijaNatječajiVažni linkoviZaštita i spašavanjeJavna nabavaPravo na pristup informacijamaProračunProstorno planska dokumentacija

Grad Sinj

Dragašev prolaz 24
21230 Sinj

Ured Gradonačelnice:
021/821-081

Radno vrijeme: 7,30 - 15,30
(pauza 11,00 - 11,30)

Stranke se primaju uz prethodnu najavu kod nadležnih pročelnika.

IBAN: HR36 2390 0011 8389 0000 3

Fax: 021/826-591

e-mail: info@sinj.hr

Pošalji upit

Copyright 2008-2011 Grad Sinj