Službene stranice grada Sinja

Sinjska alkaGospa sinjskaGradovi prijateljiProjekti Grada SinjaKrediti, potpore, sredstvaOdbor za prevenciju kriminalitetaSavjet mladihObavijesti o nepropisno odbačenom otpadu
  Traži

Novosti

Članci iz listopad 2016

Obavijest o objavi Javnog poziva za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Sinja i njihovih zamjenika

28.10.2016

Gradsko vijeće Grada Sinja objavljuje Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Sinja i njihovih zamjenika. Savjet mladih je savjetodavno tijelo Grada Sinja koje se osniva u cilju promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih na lokalnoj razini. Prijedlozi ovlaštenih predlagatelja podnose se u pisanom obliku Odboru za izbor i imenovanja Gradskog vijeća Grada Sinja u roku od 15 dana od dana objave Javnog poziva na web stranicama Grada Sinja  (www.sinj.hr)  i na oglasnoj ploči Grada Sinja na propisanim obrascima koji čine sastavni dio ovog Javnog poziva, na adresu: Grad Sinj, Odbor za izbor i imenovanja Gradskog vijeća Grada Sinja, putem Ureda Grada - Pisarnica, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj, s naznakom „Prijedlog kandidata za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Sinja“ najkasnije do 12. studenoga 2016. godine. Sve dodatne obavijesti u svezi ovog javnog poziva mogu se dobiti u Gradskoj upravi Grada Sinja, Ured Grada 021/708-631.


Javni poziv

Obrazac 1

Obrazac 2

Obrazac 3

Obrazac 4

OBILJEŽAVANJE BLAGDANA SVIH SVETIH

28.10.2016

Dana 01. studenoga (utorak) 2016. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno će obilježiti blagdan „Svih svetih“. Tom prigodom zapaliti će se svijeće i položiti vijenci kod Središnjeg križa na groblju Sv. Frane u Sinju u 8:30 sati, na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u „Spomen parku hrvatskih branitelja Domovinskog rata“ (ispred zgrade Gradske uprave) u 9:00 sati, te ispred biste prvog predsjednika RH, dr. Franje Tuđmana, na istoimenom gradskom trgu u 9:30 sati.  Istog dana delegacija Grada Sinja položiti će  vijenac i zapaliti svijeće na grobu pokojnog gradonačelnika Ivice Glavana na groblju Svetog Roka u Udovičićima, kao i na grobu bivšeg gradonačelnika Nikole Tomaševića u Brnazama.

Poziv možete preuzeti ovdje.

Oglas za prijam u službu na određeno - Voditelj odsjeka za poslove Gradskog vijeća, gradonačelnika i mjesnu samoupravu

27.10.2016

U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostavi Sinj, dana 27. listopada 2016. godine objavljen je Oglas za prijam u službu u Grad Sinj na radno mjesto Voditelj odsjeka  za poslove Gradskog vijeća, gradonačelnika i mjesnu samoupravu  (1 izvršitelj, m/ž), na određeno vrijeme radi zamjene službenice na rodiljnom dopustu i/ili roditeljskom dopustu do njenog povratka na posao.

Posljednji dan za predaju prijava na oglas pošti (preporučenom poštanskom pošiljkom) ili izravno u pisarnicu Grada je petak  04. studenoga 2016. godine.

Oglas

Obavijest s opisom poslova, podacima o plaći, izvorima za testiranje i dr.

Mjere civilne zaštite u nepovoljnim vremenskim uvjetima 2016./2017. godine

26.10.2016


U organizaciji Grada Sinja i Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Split, dana 26. listopada 2016. godine, u Gradskoj vijećnici Grada Sinja održan je zajednički sastanak sa nadležnim službama, institucijama i poduzećima koja upravljaju vodnom i cestovnom infrastrukturom, žurnim službama, operativnim snagama civilne zaštite te predstavnicima jedinica lokalne samouprave s područja cetinske krajine (Grada Sinja, Trilja i Vrlike te Općina Hrvace, Otok i Dicmo) na temu: Mjere civilne zaštite u nepovoljnim vremenskim uvjetima 2016./2017. godine. (više ...)

Isplata naknade za ogrjev

26.10.2016

Dana 26. listopada 2016. godine (srijeda) počinje isplata naknade za ogrjev korisnicima zajamčene minimalne naknade s područja Grada Sinja, koji se griju na drva. Sredstva u iznosu od 950,00 kuna po korisniku (samac ili kućanstvo), osigurala je Županija splitsko-dalmatinska. Isplata će se vršiti svakim radnim danom od 09:00 do 14:00 sati, u zgradi Gradskog društva Crvenog križa Sinj, Miljenka Buljana 37, Sinj, uz obvezno predočenje osobne iskaznice nositelja prava na pomoć.

28. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

25.10.2016

Predsjednica Gradskog vijeća Grada Sinja, Ivana Šabić, prof., na temelju članka 119. i 120. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja sazvala je 28. sjednicu Gradskog vijeća za dan 31. listopada 2016. godine (ponedjeljak) u 19:00 sati. Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24. Poziv i dnevni red možete pogledati ispod ove objave, a rad Gradskog vijeća u zakazanom terminu može se pratiti i putem live stream prijenosa, na web stranici www.sinj.hr .

Sve predložene točke  za 28. sjednicu GV, možete pogledati na slijedećem linku:

28. sjednica Gradskog vijeća, poziv i dnevni red

Nastavak prekinute i odgođene 27. sjednice Gradskog vijeća

25.10.2016

Predsjednica Gradskog vijeća Grada Sinja,Ivana Šabić, sazvala je nastavak prekinute i odgođene 27. sjednice Gradskog vijeća za dan 31. listopada 2016. godine (ponedjeljak) s početkom u 14:00 sati.  Sjednica se nastavlja sa točkom 8. dnevnog reda – Izvješće o radu udruga u sportu Grada Sinja s izvješćem Sportske zajednice za 2015. godinu.  Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24. Poziv možete pogledati ispod ove objave, a rad Gradskog vijeća u zakazanom terminu može se pratiti i putem live stream prijenosa, na web stranici www.sinj.hr .

Poziv za nastavak 27. sjednice GV-a

27. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

24.10.2016

Zbog nedostatka kvoruma 27. sjednica Gradskog vijeća je prekinuta. Datum nastavka iste će biti naknadno objavljen.  

Održani Dani Istre u Sinju

24.10.2016Dana 21. i 22. listopada 2016. godine u Gradu Sinju, u organizaciji Istarske i Splitsko dalmatinske županije te Grada Sinja održana je manifestacija „Dani Istre u Sinju“, koja je službeno i otvorena na prigodnoj svečanosti u Alkarskim dvorima. Pored više osoba iz kulturnog, poduzetničkog i turističkog života sinjskog kraja, svečanosti su nazočili u ime Istarske županije Valerio Drandić, načelnik Županijske uprave Istarske županije i izaslanik župana Valtera Flege, Nada Prodan Mraković, pročelnica Upravnog odjela za turizam Istarske županije sa suradnicima, dožupan splitsko-dalmatinski Luka Brčić, županijski pročelnici Stipe Čogelja i Damir Gabrić sa suradnicima te gradonačelnica Sinja Kristina Križanac sa svojim suradnicima. Nakon pozdravnih riječi uslijedila su predavanja na kojima je dr. sc. Morena Paulušić, profesorica s Fakulteta ekonomije i turizma ‘Dr. Mijo Mirković’ govorila o Destinacijskom menadžmentu. Na temu ‘Stvaranja i razvoj privatnog turističkog smještaja’ govorila je Mila Nežić, stručna suradnica TZ Buzet. Treća završna radionica današnjeg dana bila je ‘Agroturizam, poljoprivreda, ekološka zaštita bilja i način čuvanja autohtonog sjemena’, a predavači su bili Ana Sarvan dipl. Ing. kemije i vlasnica Eko-OPG-a, Matea Šverko, dipl. Ing. eko-poljoprivrede i Alma Mihaljević, eko-poljoprivrednik i organizator sustava prodaje.
Drugog dana manifestacije ‘Dani Istre u Sinju’ na dnu Pijace Istrijani su za brojne posjetitelje pripremili poznato, tradicionalno istarsko jelo maneštru i prigodni kulturni program sa istarskom narodnom, tradicijskom glazbom, koji je predstavila skupina Veja iz Pazina.
 

NATJEČAJ ZA PRODAJU ZEMLJIŠTA U GZK – SINJ

21.10.2016

Dana 21. listopada 2016. godine, Grad Sinj raspisao je natječaj za prodaju/pravo građenja građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Kukuzovac-Sinj, na području I. - faze izgradnje zone, kojim se početna kupoprodajna cijena zemljišta utvrđuje u visini od 35 kn/m2, uz mogućnost kupnje zemljišta po povlaštenoj cijeni (što predstavlja potporu male vrijednosti) koja iznosi 15 kn/m2, 5 kn/m2 i 1 kn/m2 prema kriterijima i uvjetima natječaja. Rok za dostavu ponuda je 8 dana od dana objave ove obavijesti. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 021/708-627, 099/3121802 ili  021/708-603, 099/2170930, od 12 do 15 sati svakog radnog dana.

Tekst  natječaja, kao i dio natječajne dokumentacije možete preuzeti ispod ove objave.

Natječaj GZK, listopad 2016

Opći i posebni uvjeti

Upute ponuditeljima

Grafički prikaz

Sufinanciranje kupnje udžbenika učenicima osnovnih i srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja

19.10.2016

Obavještavaju se podnositelji zahtjeva za pomoć za sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika učenicima osnovnih i srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja, koji su, Odlukom Socijalnog vijeća Grada Sinja, ostvarili pravo na sufinanciranje, da će dana 20. listopada 2016. godine započeti isplata ove pomoći u slijedećim iznosima:

- 400,00 kuna po učeniku za obvezne udžbenike od 1. do 4. razreda osnovne škole,

- 800,00 kuna po učeniku za obvezne udžbenike od 5. do 8. razreda osnovne škole,

- 1.200,00 kuna po učeniku za obvezne udžbenike od 1. do 4. razreda srednje škole.

Isplata će se vršiti u zgradi gradske uprave, soba 37, od 09-11 sati i od 12-14 sati uz predočenje osobne iskaznice podnositelja zahtjeva. Sredstva za sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika osigurana su u Proračunu Grada Sinja. Popis osoba kojima je Socijalno vijeće odobrilo pomoć, objavljen je na oglasnoj ploči i web stranicama Grada Sinja, a možete ga preuzeti ispod ove objave.

Odluka

27. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

18.10.2016

Predsjednica Gradskog vijeća Grada Sinja, Ivana Šabić, prof., na temelju članka 119. i 120. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja sazvala je 27. sjednicu Gradskog vijeća za dan 24. listopada 2016. godine (ponedjeljak) u 13:00 sati. Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24. Poziv i dnevni red možete pogledati ispod ove objave, a rad Gradskog vijeća u zakazanom terminu može se pratiti i putem live stream prijenosa, na web stranici www.sinj.hr .

Sve predložene točke  za 27. sjednicu GV, možete pogledati na slijedećem linku:

27. sjednica Gradskog vijeća, poziv i dnevni red

Natječaj za dodjelu studentskih stipendija u 2016./2017. akademskoj godini

14.10.2016

Dana 14. listopada 2016. godine Grad Sinj raspisao je natječaj za  dodjelu studentskih stipendija u 2016./2017. akademskoj godini. Tekst natječaja i ostale akte u svezi istoga možete preuzeti ispod ove objave. Rok za podnošenje prijava otvoren je zaključno do 15. studenoga 2016. godine.

 

Zaključak o raspisivanju natječaja

Rješenje o imenovanju Komisije

Natječaj

Obrazac prijave na natječaj

SAJAM MOGUĆNOSTI

13.10.2016

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska i Grad Sinj već četvrtu godinu provode preventivni program pod nazivom „Zajedno više možemo“, namijenjen učenicima osnovnih škola. Program se sastoji od više komponenti usmjerenih na prevenciju zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjen je učenicima osnovnih škola i njihovim roditeljima.
Tim povodom, sutra, dana 14. listopada (petak) 2016. godine s početkom u 10:00 sati na terenima Š.C. „Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić“ u Sinju održat će se druga komponenta programa „Sajam mogućnosti. Radi se o događaju tijekom kojeg učenici 4., 5. i 6. razreda (mogu i ostali) u pratnji svoga učitelja/ice i kontakt policajca zajednički dolaze na Sajam mogućnosti, gdje im brojne kulturno-umjetničke, sportske i druge udruge civilnog društva predstavljaju različite sadržaje u okvirima svojih registriranih djelatnosti kako bi ih zainteresirali i motivirali da u budućnosti upotpune svoje slobodno vrijeme birajući neku od ponuđenih aktivnosti. Tijekom Sajma organizirat će se zabavni program za djecu i svaka udruga će imati priliku svoju djelatnost prezentirati kroz različite aktivnosti na otvorenom prostoru u trajanju od najviše deset minuta.
Grad Sinj i PU Splitsko-dalmatinska pozivaju sve zainteresirane građane grada Sinja, a posebno roditelje, te predstavnike medija i ostalu javnost da svojom nazočnošću još više doprinesu značaju ove nadasve vrijedne manifestacije.
U slučaju kiše Sajam se odgađa za idući tjedan, o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena.
 

Održana 5. sjednica Kulturnog vijeća Grada Sinja

12.10.2016

Dana 05. listopada 2016. godine održana je 5. sjednica Kulturnog vijeća Grada Sinja. Zapisnik s predmetne sjednice kao i doneseni zaključak možete pogledati ispod ove objave.

Zapisnik sa 5. sjednice  i zaključak

Informacija o zahtjevu za ishođenje okolišne dozvole za postojeće postrojenje za intezivan uzgoj peradi Farma peradi, Košute 1 i Košute 2

12.10.2016

Informaciju o zahtjevu za ishođenje okolišne dozvole za postojeće postrojenje za intezivan uzgoj peradi Farma peradi, Košute 1 i Košute 2 možete pruzeti ovdje.

Čestitka povodom Dana neovisnosti

07.10.2016

     Obilježavajući Dan neovisnosti, prisjećamo se 08. listopada 1991. godine i povijesne odluke kada je Sabor Republike Hrvatske godine jednoglasno donio Odluku o raskidu svih državnopravnih sveza Republike Hrvatske s bivšom državom. Prigoda je to za iskazivanje zahvalnosti i odavanje počasti svima koji su sudjelovali u obnovi samostalne hrvatske države, u njezinoj obrani i oslobađanju, a naročito onima koji su svoje živote utkali u temelje slobodne i neovisne nam Hrvatske.

     Želeći da svi zajedno i dalje radimo na dobrobit našeg Grada i Domovine, svim sugrađankama i sugrađanima, svim građanima republike Hrvatske upućujemo iskrene čestitke i želimo sretan Dan neovisnosti!

 

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika, Kristina Križanac 

Zamjenik gradonačelnika,  Zlatko Ugrin

Projektu Urbana aglomeracija Split u koji je uključen i Grad Sinj, odobrena 63 milijuna eura

07.10.2016


Dana 05. listopada 2016.g. u prostorijama Gradske uprave Grada Splita održana je konferencija za medije povodom činjenice da je Grad Split, kao nositelj projekta Urbane aglomeracije Split, dobio odluku Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU prema kojoj je Urbana aglomeracija Split odabrana za područje provedbu mehanizma integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU mehanizam) u iznosu od 62,7 milijuna eura. Podsjetimo, Grad Split je nositelj Urbane aglomeracije u koju su još uključeni gradovi Kaštela, Omiš, Sinj, Solin i Trogir te općine Dicmo, Dugi Rat, Dugopolje, Klis, Lećevica, Muć i Podstrana. U izradu projekta aktivno je uključeno i splitsko Sveučilište, a njegova vrijednost procijenjena je na 63 milijuna eura, te će se financirati iz EU fondova.

Područje Urbane aglomeracije Split pokriva površinu na kojem, prema popisu stanovništva iz 2011. godine, živi ukupno 325.407 stanovnika. Na konferenciji je međuostalim istaknuto kako je Grad Split s partnerima došao u poziciju do 2020. godine za razvoj Splita i okolnih gradova i općina iz EU fondova povuče gotovo 63 milijuna eura. Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar zahvalio se svima koji su sudjelovali u izradi projekta, između ostalih i splitskom Sveučilištu koje je dalo veliki doprinos.
Konferenciji su nazočili gradonačelnici i načelnici gradova i općina koje ulaze u obuhvat Urbane aglomeracije Split, a Grad Sinj predstavljala je gradonačelnica Kristina Križanac, koja je  kazala je da je riječ o velikom uspjehu i da s pravom svi sudionici u projektu mogu biti ponosni, te da je uvjerena  u uspješno privlačenje sredstva kako bismo ravnomjernije razvijali gradove i općine naše županije.

Obilježena 25. obljetnica 126. brigade HV-a i Dan neovisnosti

07.10.2016


Dana 06. listopada 2016. g. polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u Spomen parku hrvatskih branitelja Domovinskog rata u Sinju, obilježena je 25. obljetnica osnutka 126. brigade HV-a te Dan neovisnosti RH koji se slavi 8. listopada. U Spomen parku ispred zgrade Gradske uprave, a potom i ispred biste prvog predsjednika RH, dr. Franje Tuđmana na istoimenom trgu, vijence su položili predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, izaslanstva gradova Sinja, Đakova, Trilja i Vrlike, VAD-a, Županije splitsko-dalmatinske, političkih stranaka i klubova u Gradskom vijeću grada Sinja. (više...)

OBILJEŽAVANJE 25. OBLJETNICE OD OSNUTKA 126. BRIGADE HV-a I DANA NEOVISNOSTI

05.10.2016

Udruga veterana 126. brigade HV-a i Grad Sinj,  dana 06. listopada 2016. godine (četvrtak), prigodno obilježavaju 25. obljetnicu od osnutka 126. brigade HV-a i državni blagdan Dan neovisnosti.  Poziv s  Programom obilježavanja 25. obljetnice od osnutka 126. brigade HV-a i Dana neovisnosti, možete preuzeti ispod ove objave.

Poziv i program obilježavanja

Prijam povodom Svjetskog dana učitelja

05.10.2016Povodom  Svjetskog dan učitelja  koji se obilježava na današnji dan -  05. listopada, u gradskoj vijećnici Grada Sinja upriličen je prijam za ravnateljice dječjih vrtića te ravnatelje i ravnateljice osnovnih i srednjih škola sa područja Grada Sinja. U ime Grada Sinja prijemu su nazočili dogradonačelnik Zlatko Ugrin, predstojnik Ureda Grada Igor Vidalina i Zamjenik predstojnika, Željko Sesardić.  Dogradonačelnik Ugrin prisutnim ravnateljima te svim odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima i profesorima, u ime O.D. gradonačelnika Grada Sinja Kristine Križanac,  u svoje osobno ime te u ime svojih suradnika i zaposlenika Gradske uprave uputio je iskrene  čestitke. Čestitajući dan učitelja dogradonačelnik Ugrin poručio je kako je današnji dan prigoda da se svim prosvjetnim djelatnicima iskaže dužno poštovanje i priznanje na trudu, zalaganju i ljubavi kojom poučavaju i odgajaju  svoje učenike, dajući pritom doprinos cilju kojem svi težimo – društvu znanja i tolerantnosti, te da svi zajedno ustrajemo u  naporima kako bi obrazujući i odgajajući naše mlade, osigurali bolju budućnost našem Gradu Sinju i Republici Hrvatskoj. Navedeni prijam iskorišten je i za razgovore o nizu  tema i nakani da se zajedničkim angažmanom u okviru ovlasti i mogućnosti pridonese  podizanju uvjeta i standarda obrazovanja na našem području.

Otvoren 7. Festival znanosti - Sinj

04.10.2016

Dana 03. listopada 2016. g., u organizaciji udruge „Znanost i Alka“ u prepunoj dvorani Alkarskih dvora otvoren je 7. Festival znanosti - Sinj. Festival se uz potporu Grada Sinja i županije Splitsko Dalmatinske održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH,  a svečano ga je otvorio izaslanik župana splitsko – dalmatinskog Ante Radovčić.  Uvodno se prisutnima obratili  predsjednik Organizacijskog odbora, Mislav Cvitković  i o.d. gradonačelnika grada Sinja, Kristina Križanac. Poslije otvaranja prvo predavanje održao je akademik Igor Rudan, profesor Sveučilišta u Edinburghu, najcitiraniji hrvatski znanstvenik u svijetu i redovni član Kraljevskog društva Britanske akademije znanosti, a nakon njega predavanje je održao Bojan Žagrović, računalni biolog i profesor Sveučilišta u Beču. Za kraj sinoćnjeg programa održana je svjetska premijera dokumentarnog filma ‘Survival: the story of global health’, autora akademika Rudana u suradnji s BBC-jem. Novost ovogodišnjeg Festivala je da se sva predavanja mogu pratiti putem live streama. Narednih nekoliko dana 15 priznatih znanstvenika će na zanimljiv i razumljiv način građanima i učenicima približiti znanost, prema programu koji je prethodno objavljen, a može se pronaći i na stranici www.fzsinj.org .

JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA GRADA SINJA

03.10.2016

Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Grada Sinja, objavio je Oglas o javnoj raspravi o prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Sinja. Tijekom javne rasprave, grafički i tekstualni dio ID PPU-a Grada Sinja bit će izložen u prostorijama Grada Sinja, Dragašev prolaz 24, Sinj,  svakim radnim danom od 08,30 do 14,00 sati. Javni uvid trajat će od 03.10.2016. do 10.10.2016. godine, dok će se javno izlaganje održati dana 04.10.2016. godine (utorak) u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u 11,00 sati. Primjedbe na Prijedlog ID PPU-a Grada Sinja mogu se dostaviti najkasnije do 10.10.2016. godine.

Grafički i tekstualni dio ID PPU-a Grada Sinja možete preuzeti ovdje.

7. Festival znanosti Sinj 2016.

03.10.2016

Uz potporu Grada Sinja i visoko pokroviteljstvo Predsjednice RH, gđe. Kolinde Grabar Kitarović, u Sinju od  03. do 08. listopada 2016. godine, u prostoru Alkarskih dvora održati će se sedmi po redu Festival znanosti Sinj 2016. godine. Svečanost otvorenja održati će se danas, 03. listopada 2016.g. u Alkarskim dvorima s početkom u   17:30 sati. Ovaj događaj je od iznimne važnosti za Grad Sinj, jer mladima Sinja ali i svim zainteresiranima, na zanimljiv način približava dosege znanosti i njezinu važnost u svakom društvu koje teži napretku. Program Festivala možete preuzeti ispod ove objave.

Program

Službeni glasnikGradske komunalne odlukeZnačajni dokumentiGospodarska zona KukuzovacFotogalerijaNatječajiVažni linkoviZaštita i spašavanjeJavna nabavaPravo na pristup informacijamaProračunProstorno planska dokumentacija

Grad Sinj

Dragašev prolaz 24
21230 Sinj

Ured Gradonačelnice:
021/821-081

Radno vrijeme: 7,30 - 15,30
(pauza 11,00 - 11,30)

Stranke se primaju uz prethodnu najavu kod nadležnih pročelnika.

IBAN: HR36 2390 0011 8389 0000 3

Fax: 021/826-591

e-mail: info@sinj.hr

Pošalji upit

Copyright 2008-2011 Grad Sinj