Službene stranice grada Sinja

Sinjska alkaGospa sinjskaGradovi prijateljiProjekti Grada SinjaSavjetovanjaKrediti, potpore, sredstvaOdbor za prevenciju kriminalitetaSavjet mladihObavijesti o nepropisno odbačenom otpadu
  Traži

Novosti

Članci iz lipanj 2015

Javni natječaj - Subvencioniranje kamate na kredite

29.06.2015

Dana 29. lipnja 2015. godine, Grad Sinj raspisao je natječaj za ostvarivanje potpore investicijskim projektima gospodarskih subjekata na području Grada Sinja  putem subvencioniranja kamate na kredite. Korisnici ovog programa mogu biti: malo i srednje trgovačko društvo, obrt, OPG te fizička osoba u slobodnim zanimanjima, koji udovoljavaju uvjetima Programa potpore investicijskim projektima gospodarskih subjekata na području Grada Sinja putem subvencioniranja kamate na kredite  i ovog Natječaja. Prijave na Natječaj  podnose se u roku od 15 dana od dana objave Natječaja, odnosno do 14. srpnja 2015. godine.

Natječaj

Obrazac

Javni poziv za podnošenje Zahtjeva za ostvarivanje poticaja za zapošljavanje na području Grada Sinja

29.06.2015

Dana 29.06.2015.g., Grad Sinj raspisao je javni poziv za dodjelu sredstava za poticaj za zapošljavanje na području Grada Sinja. Korisnici sredstava su poslodavci koji zapošljavaju nezaposlene osobe i nezaposlene osobe koje se samozapošljavaju na području Grada Sinja. Javni poziv u cijelosti je objavljen na oglasnoj ploči Grada Sinja a može se preuzeti i ispod ove objave.   Zahtjevi se mogu podnositi najkasnije 15 dana od dana ove objave, odnosno do 14. srpnja 2015. godine.  Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Gradu Sinju, Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom (soba br. 51, tel.:021/708-622), svakog radnog dana od 12 do 15 sati.


Javni poziv

Odluka o načinu ostvarivanja poticaja za zapošljavanje

Zahtjev – obrazac

Održana izložba Vladimira Ankina Vrljića pod nazivom "300 godina Sinja i njegove slave"

27.06.2015Dana 26. lipnja 2015. godine, povodom povijesne obljetnice 300. godišnjice bitke pod Sinjem i Sinjske alke, umjetnik Vladimir Ankin Vrljić pripremio je izložbu pod nazivom ‘300 godina Sinja i njegove slave’. Izložba se održala pod pokroviteljstvom Grada Sinja i Galerije Sikirica, a ista uz niz drugih manifestacija predstavlja uvod u veliki jubilej 300. Obljetnicu slavne obrane Sinja 1715. godine i 300. Sinjsku Alku. Izložbu je ispred Grada Sinja otvorila zamjenica gradonačelnika Kristina Križanac. Slikarski ciklus koji je Vrljić predstavio podijeljen je u pet tematskih cjelina: "Alkari", "Alkarski momci", "Dječja alka", "Gospa Sinjska" i "Bitka 1715". Ovom izložbom grad predstavlja novu turističku atrakciju – galeriju na otvorenom jer se izložba konceptualno predstavlja javnosti na dvije lokacije: Trgu dr. Franje Tuđmana gdje je izloženo 12 slika ulja na platnu te drugi dio od 33 slike koji posjetitelji mogu vidjeti do 17. srpnja u galeriji Sikirica, nakon čega se cijeli opus od šezdesetak slika seli u galeriju Galiotović do 1. rujna.

Izložba Vladimira Ankina Vrljića pod nazivom "300 godina Sinja i njegove slave"

26.06.2015Povodom povijesne obljetnice 300. godišnjice bitke pod Sinjem i Sinjske alke, umjetnik Vladimir Ankin Vrljić pripremio je izložbu pod nazivom ‘300 godina Sinja i njegove slave’. Izložba se održava pod pokroviteljstvom Grada Sinja i Galerije Sikirica, a ista  uz niz drugih manifestacija predstavlja uvod u veliki jubilej 300. Obljetnicu slavne obrane Sinja 1715. godine i 300. Sinjsku Alku. Slikarski ciklus koji će Vrljić predstaviti podijeljen je u pet tematskih cjelina: "Alkari", "Alkarski momci", "Dječja alka", "Gospa Sinjska" i "Bitka 1715". Veći dio ciklusa bit će prezentiran u Galeriji Sikirica, dok će 12 velikih ulja na platnu biti postavljeno u obliku galerije na otvorenom na Trgu dr. Franje Tuđmana. Svečano otvorenje održati će se u petak, 26. lipnja 2015. g. u 19,30 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana, a nastaviti uz prigodni program u Galeriji Sikirica u 20 sati. U tom smislu pozivaju se predstavnici javnog, političkog i društvenog života Grada Sinja, mediji i zainteresirana javnost da svojim prisustvom uveličaju otvaranje i održavanje predmetne izložbe.

Obilježen Dan državnosti

25.06.2015Dana 25. lipnja 2015. godine, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno je obilježen državni blagdan „Dan državnosti“. Ovom prigodom zapaljene su svijeće i položeni vijenci na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u Spomen parku Hrvatskih branitelja Domovinskog rata. Molitvu odrješenja za sve poginule i preminule hrvatske branitelje iz Domovinskog rata, za prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana i sve preminule koji su dali doprinos stvaranju samostalne i neovisne Republike Hrvatske predvodio je sinjski župnik Fra Ante Bilokapić. Ispred Grada Sinja prisutnima je čestitao Dan državnosti zamjenik gradonačelnika Zlatko Ugrin. Program je nastavljen polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća  ispred  biste prvog predsjednika RH, dr. Franje Tuđmana, na istoimenom gradskom trgu nakon čega se u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske održala Sveta misa zahvalnica za Domovinu, kao i sve poginule i preminule hrvatske branitelje.

Čestitku gradonačelnika povodom Dana državnosti možete preuzeti ovdje.

Pročitaj više...

OBILJEŽAVANJE DANA DRŽAVNOSTI

24.06.2015

Dana 25. lipnja (četvrtak) 2015. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno će obilježiti državni blagdan „Dan državnosti“. Tom prigodom zapaliti će se svijeće i položiti vijenci na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u Spomen parku Hrvatskih branitelja Domovinskog rata (ispred zgrade Gradske uprave) u 9:00 sati. Program će se nastaviti polaganje vijenaca i paljenje svijeća  ispred  biste prvog predsjednika RH, dr. Franje Tuđmana, na istoimenom gradskom trgu previđenom za 9:30 sati, nakon čega će se u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske s početkom u 10:00 sati održati Sveta misa zahvalnica za Domovinu, kao i sve poginule i preminule hrvatske branitelje.

Isto tako, povodom Dana državnosti RH i velikog jubileja 300. Obljetnice slavne obrane Sinja i 300. Sinjske Alke, na Gradskom stadionu u Sinju s početkom u 20:30 sati, održati će se snimanje glazbeno scenskog spektakla „LIJEPOM NAŠOM“, pa u tom smislu pozivamo sugrađanke i sugrađane da se pridruže tom događanju i promoviranju našega Grada.

Poziv i Program obilježavanja

Mjerenje i analiza elektromagnetskih polja u gradu Sinju

23.06.2015

Grad Sinj naručio je uslugu mjerenja razine neionizirajućih elektromagnetskih polja, te su obavljena  mjerenja u pojedinim područjima radio frekvencija, televizijskih frekvencija te GSM, DCS i UMTS frekvencija (tzv. mobilni spektar koji koriste mobilni operateri). Predmetnu uslugu izvršilo je društvo KONČAR – Institut za elektrotehniku d.d., Zagreb. Analiza mjerenja je obavljena za cjelokupni frekvencijski spektar te su izmjerene vrijednosti uspoređene sa dozvoljenim razinama polja. Na temelju provedenih mjerenja na lokaciji Gradske uprave Sinj,Trga dr. Franje Tuđmana i Trga Kralja Tomislava te cjelokupnog RF spektra i analize rezultata mjerenja može se zaključiti da su izmjerene razine jakosti električnih polja i gustoća na području Grada Sinja, snage niže od dozvoljenih graničnih razina prema Pravilniku o zaštiti od elektromagnetskih polja (NN br.146/14) i Pravilniku o posebnim uvjetima postavljanja i uporabe radijskih postaja (NN br.45/12).

Izvještaj o ispitivanju možete pogledati ovdje.

Održana 18. sjednica Gradskog vijeća

23.06.2015

Dana 19. lipnja 2015. g. pod predsjedanjem Milana Smolje, potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Sinja, održana je 18. sjednica Gradskog vijeća. Više o održanoj sjednici možete pročitati ispod ove objave.

18. Sjednica Gradskog Vijeća

Obilježen Dan antifašističke borbe

22.06.2015Dana 22. lipnja 2015. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno je obilježio državni blagdan „Dan antifašističke borbe“. Ovom prigodom zapaljene su svijeće i položeni vijenci na Spomen kosturnici palim borcima NOB-a u parku Đardin a okupljenima se obratio potpredsjednik Udruge antifašističkih boraca i antifašista Cetinske krajine Ante Veselica ističući povijesnu važnost antifašističke borbe. Nakon toga su se položili vijenci i zapalile svijeće na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu  u Spomen parku Hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Čestitka

Održan simpozij 'Tripalovi dani u Sinju'

20.06.2015Dana 18. lipnja 2015. godine, u Alkarskim dvorima održan je jednodnevni znanstveno-stručni simpozij ‘Tripalovi dani u Sinju’. Simpozij su, povodom 20. obljetnice smrti Sinjanina Ante Mike Tripala, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Josipa Leke, organizirali Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo, Grad Sinj i Dalmatinski centar za znanost, inovacije i tehnologiju. Program Simpozija počeo je polaganjem vijenca pred bistom Ante Mike Tripala ispred vile Tripalo u Sinju. Vijence su položili bivši predsjednici RH Stipe Mesić i Ivo Josipović. Program je potom nastavljen u Alkarskim dvorima predavanjima brojnih uglednika iz hrvatskog političkog, znanstvenog i javnog života, koji su govorili o temeljnim načelima i vrijednostima koje je zastupao i kojima se u svom radu bavio Ante Miko Tripalo. (više …)

Pročitaj više...

OBILJEŽAVANJE DANA ANTIFAŠISTIČKE BORBE

19.06.2015

Dana 22. lipnja (ponedjeljak) 2015. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno će obilježiti državni blagdan „Dan antifašističke borbe“. Tom prigodom zapaliti će se svijeće i položiti vijenci na Spomen kosturnici palim borcima NOB-a u parku Đardin u 9:00 sati, a zatim i na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu  u Spomen parku Hrvatskih branitelja Domovinskog rata (ispred zgrade Gradske uprave) u 9:15 sati. Poziv s  Programom obilježavanja, te čestitku Gradonačelnika Grada Sinja  možete preuzeti ispod ove objave.

Poziv i Program obilježavanja

Čestitka

18. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

19.06.2015

Potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja, Milan Smoljo, dipl.oec., na temelju članka 119. i 120. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja sazvao je 18. sjednicu Gradskog vijeća za dan 19. lipnja 2015. godine (petak) u 15:30 sati. Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24. Poziv i dnevni red možete pogledati ispod ove objave, a rad Gradskog vijeća u zakazanom terminu može se pratiti i putem live stream prijenosa, na web stranici www.sinj.hr .

18. sjednica Gradskog vijeća, poziv i dnevni red

 

Javni poziv za dodjelu potpore organizaciji održavanja sajmova, izložbi poljoprivrednih proizvoda te drugih gospodarskih manifestacija, na području Grada Sinja u 2015. godini

18.06.2015

Grad Sinj objavio je dana 17.lipnja 2015. godine Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava iz Programa poticanja razvitka poljoprivrede na području Grada Sinja za razdoblje 2013-2015. godine, za MJERU 2: Potpora organizaciji održavanja sajmova, izložbi poljoprivrednih proizvoda te drugih gospodarskih manifestacija, za 2014. godinu.

Pozivaju se korisnici ovog Programa (institucije, tvrtke, ustanove, zadruge i druge strukovne organizacije koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom) da podnesu svoje zahtjeve najmanje 20 dana prije održavanja sajma/manifestacije. Javni poziv otvoren je do utroška sredstava, a prijave se podnose na posebno propisanim obrascima.Za sve potrebne informacije korisnici se mogu obratiti u Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Grada Sinja, osobno ili na broj telefona 708-626. Tekst javnog poziva i potrebne obrasce možete preuzeti ispod ove objave.

Javni poziv

Obrazac M1

Obrazac M2

Obrazac M3

10. županijska izložba stoke – Sinj 2015.g.

18.06.2015

Grad Sinj,  Hrvatska poljoprivredna agencija  i  Udruga proizvođača mlijeka Dalmacije,  organiziraju  „10. županijsku  izložbu  stoke – Sinj  2015.g.“, koja će se održati na gradskom Hipodromu  dana  20. lipnja 2015. g.  (subota),  s početkom u 10,00 sati. Standardni program izložbe biti će obogaćen revijalnom izložbom  alkarskih konja pasmine „Alkar“,  koji su selekcijom stvoreni samo za potrebe trčanja Alke, kao i izložbom autohtone dalmatinske pasmine krava „Buša“, a biti će izložene i kolekcije kokošiju pasmine „Hrvatica“ uz izlaganje tradicionalnih alata, nošnji, starog oružja i uz bogati kulturno umjetnički program. Nagrade za pobjednička grla krava i koza biti će Šampionsko zvono, a za ostala grla biti će dodijeljene bogate nagrade i zahvalnice. Pozivaju se poljoprivrednici, stočari, predstavnici medija i zainteresirana javnost da nazoče predmetnom događanju.

Simpozij „Tripalovi dani u Sinju“

17.06.2015

               

Pod visokim pokroviteljstvom Josipa Leke, predsjednika Hrvatskog sabora, Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo, Grad Sinj i Dalmatinski centar za znanost, inovacije i tehnologiju organiziraju simpozij: Tripalovi dani u Sinju“. Simpozij će se održati u Alkarskim dvorima u Sinju, Put petrovca 12, u  četvrtak 18. 06. 2015. godine s početkom u 13.00 sati. Naime, Centar Miko Tripalo pokrenuo je održavanje znanstvenostručnog simpozija pod nazivom Tripalovi dani u Sinju. Simpozij će se održavati u lipnju svake godine sa temom aktualnom u tom trenutku. Ove godine 18. lipnja, u spomen na 20. obljetnicu Tripalove smrti, održat će se jednodnevni simpozij, na kojem će se iznijeti neka temeljna načela i vrijednosti koje je zastupao Miko Tripalo: o demokraciji, zaštiti ljudskih prava, ustavnim reformama i vrijednostima, Hrvatskome proljeću te problematici socijalne države i socijalne pravednosti, kojima se u svom radu bavio Tripalo. Na simpoziju će biti uručena Nagrada Miko Tripalo za 2014. godinu. U tom smislu pozivaju se predstavnici javnog, političkog i društvenog života Grada Sinja, mediji i zainteresirana javnost da svojim prisustvom uveličaju otvaranje i održavanje predmetnog simpozija. Program simpozija i pozivnicu možete preuzeti ovdje.

POZIV ZA PODNOŠENJE INICIJATIVA ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA GRADA SINJA ZA 2015. g.

15.06.2015

Pozivaju se vijećnici Gradskog vijeća, radna tijela Gradskog vijeća, Gradonačelnik Grada Sinja, pravne osobe, ustanove, udruge građana, vijeća mjesnih odbora i građani koji imaju prebivalište na području Grada Sinja, na podnošenje inicijativa za dodjelu javnih priznanja Grada Sinja za 2015. godinu. Inicijative za dodjelu javnih priznanja Grada Sinja, u pisanom obliku s obrazloženjem, podnose se Odboru za javna priznanja, Dragašev prolaz 24, do 15. srpnja 2014. godine, a inicijative podnesene nakon tog roka ne mogu se razmatrati. Poziv na davanje inicijativa za dodjelu javnih priznanja Grada Sinja za 2015. godinu možete preuzeti ovdje.

Obavijest Gradskog izbornog povjerenstva o isplati naknada vezano za sudjelovanje u provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja

15.06.2015

Gradsko izborno povjerenstvo za provedbu  izbora za članove vijeća mjesnih odbora  na području Grada Sinja obavještava članove biračkih odbora, te ostale koji su sudjelovali u provedbi  izbora za članove vijeća mjesnih odbora  na području Grada Sinja, kako dana 17.06.2015.godine (srijeda), počinje isplata pripadajućih naknada. Isplata će se vršiti u Upravnom odjelu za financije Grada Sinja, soba br. 27, svakim radnim danom u vremenu od 08:30 do 11:00 sati i od 12:00 do 14:00 sati. Za preuzimanje naknade potrebna je priložiti osobnu iskaznicu, te podatke o OIB-u i mirovinskom stupu.

Gradsko izborno povjerenstvo utvrdilo konačnim rezultate izbore za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja

11.06.2015

Gradsko izborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja, dana 11. lipnja 2015. godine utvrdilo je  kako su rezultati izbora za članove vijeće mjesnih odbora na području Grada Sinja, koji rezultati su objavljeni 08.lipnja 2015. godine na Oglasnoj ploči i web stranici Grada Sinja, konačni s danom 11. lipnja 2015. godine.

Nagrade učenicima koji su postigli uspjeh na državnim, regionalnim i županijskim natjecanjima za učenike osnovnih i srednjih škola u 2014/2015. školskoj godini

11.06.2015

Dana 12. lipnja 2015. godine (petak) u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u 12:30 sati zamjenica gradonačelnika Kristina Križanac priredit će svečani prijem za učenike osnovnih i srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja i njihove mentore, koji su postigli uspjeh na državnim, regionalnim i županijskim natjecanjima u 2015. godini, te im uz čestitke za postignute rezultate, uručiti prigodne nagrade. Zaključak o nagrađenim učenicima možete pogledati ispod ove objave.

Zaključak

Edukativna radionica ''Prava i obveze organizatora volontiranja''

10.06.2015

Udruga Srma u partnerstvu s Gradom Sinjem organizira besplatnu edukativnu radionicu ''Prava i obveze organizatora volontiranja''. Radionica će se održati  11.6.2015. (četvrtak) s početkom u 17:00 sati  u Gradskoj vijećnici Grada Sinja. Program edukacije obuhvatiti će segmente poput prava i obveza organizatora volontiranja, organizacije volonterskih aktivnosti, evidencije volontiranja, izvješća o volontiranju, animiranja i edukacije volontera, sklapanja ugovora o volontiranju, izdavanja potvrda o volontiranju, isplate neoporezivih naknada volonterima, te koji su to zakonski prihvatljivi troškovi volontiranja. Radionica je namijenjena udrugama i drugim organizatorima volontiranja s područja Grada Sinja i okolice, a ista se odvija u okviru projekta ''Cjeloživotno volontiranje za razvoj Cetinske krajine” koji se provodi u partnerstvu s Gradom Sinjem i Općinom Otok. Donator je Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Objava rezultata izbora za članove vijeća mjesnih odbora

08.06.2015

Gradsko izborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja, dana 08. lipnja 2015. godine utvrdilo je  i objavilo rezultate izbora za članove vijeće mjesnih odbora na području Grada Sinja, koji izbori su se održali 07. lipnja 2015. godine. Predmeti rezultati objavljeni su na Oglasnoj ploči Grada Sinja, a možete ih preuzeti i ispod ovog teksta.

Bajagić, BrnazeČitlukGlaviceGljevJasenskoKarakašicaLučaneObrovac Sinjski, Radošić, Sinj, Suhač, Turjaci, Zelovo

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU odobrilo Gradu Sinju 298.000,00kn za sufinanciranje uređenja pješačke staze na tvrđavi Grad u Sinju – Staza križnog puta

05.06.2015

Dana 03. 06. 2015. godine Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije donijelo je Odluku o odabiru projekata za sufinanciranje u 2015. godini prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice. Program se i u ovoj godini nastavlja provoditi na područjima I., II. i III. skupine po indeksu razvijenosti odnosno one koje zaostaju u razvoju za prosjekom Republike Hrvatske. Ove će se godine financirati 112 projekata u iznosu od preko 38 milijuna kuna. Grad Sinj će tako za uređenje pješačke staze na tvrđavi Grad - Staza križnog puta, biti sufinanciran s 298.000,00kn. Cilj ovog programa je doprinijeti ostvarenju regionalnoga razvoja u skladu s načelima razvojne politike, održivog razvoja i socijalne uključenosti kao dijelom razvojnih prioriteta strategije regionalnoga razvoja i županijskih razvojnih strategija te podržavanju gospodarske i socijalne revitalizacije slabije razvijenih, kao jednog od načina jačanja socijalne kohezije i održivog razvoja, a imajući u vidu da se kroz ostvarenje ciljeva programa zadovoljava uvjet pomoći onima čiji  indeks razvijenosti ne prelazi 100 posto prosjeka Republike Hrvatske.

Priopćenje za javnost Zamjenice gradonačelnika, vezano uz održavanje izbora za Vijeća mjesnih odbora

05.06.2015

Dana 05. lipnja 2015. g., Zamjenica gradonačelnika Grada Sinja, Kristina Križanac, priopćenjem se obratila javnosti i medijima, gdje je ukazala na važnost funkcioniranja mjesnih odbora. Ujedno je  apelirala na sugrađanke i sugrađane i pozvala ih da se u što većem broju u nedjelju 07. lipnja 2015. godine odazovu ovim izborima, ispune svoju građansku dužnost i iziđu na glasovanje.

Priopćenje možete preuzeti ovdje.

Ministarstvo turizma RH odobrilo Gradu Sinju 750.000,00 kn za projekt „Sanacija i uređenje tvrđave Kamičak“

02.06.2015Dana 01. lipnja 2015. g, Ministar turizma RH, Darko Lorencin, donio je odluku o odabiru projekata i dodjeli bespovratnih potpora temeljem programa Fond za razvoj turizma u 2014. godini. Ovom se odlukom sufinancira 54 projekta u ukupnoj vrijednosti od 20 milijuna i 810 tisuća kuna. Među navedenim projektima, u 2015. godini, Ministarstvo turizma  RH  sa iznosom od 750.000,oo kn sufinancirati  će projekt Grada Sinja: „Sanacija i uređenje tvrđave Kamičak“. Cilj ovog programa je razvoj turističke infrastrukture i očuvanje turističke resursne osnove u svrhu jačanja konkurentnosti turizma. Podsjetićemo Grad Sinj u 2014. godini od Ministarstva je već  dobio 300.000,00 kn za izradu projektne dokumentacije obnove tvrđave. Sa sutrašnjim danom biti će raspisano javno nadmetanje za izvođenje radova, a po okončanju tog postupka odnosno odabiru izvođača, očekuje se i  početak radova.

Odluka o odabiru

Obilježena 24. godišnjice osnivanja 2. bojne 4. brigade ZNG-a, 'Cro Angelsa'

02.06.2015

Dana 01.06.2015. godine prigodnim programom obilježilo se 24 godine od formiranja 2. bojne 4. brigade ZNG-a. Organizator ovog obilježavanja je Udruga veterana 2. bojne ‘Hrvatski anđeli’ koji su program započeli polaganjem vijenaca kod spomenika poginulim braniteljima ispred sinjske gradske uprave. Središnji dio obilježavanja ove godišnjice održao se u Otoku u crkvi svetog Luke gdje se služila misa za poginule i umrle pripadnike postrojbe. (više...)

Službeni glasnikGradske komunalne odlukeZnačajni dokumentiGospodarska zona KukuzovacFotogalerijaNatječajiVažni linkoviZaštita i spašavanjeJavna nabavaPravo na pristup informacijamaProračunProstorno planska dokumentacija

Grad Sinj

Dragašev prolaz 24
21230 Sinj

Ured Gradonačelnice:
021/821-081

Radno vrijeme: 7,30 - 15,30
(pauza 11,00 - 11,30)

Stranke se primaju uz prethodnu najavu kod nadležnih pročelnika.

IBAN: HR36 2390 0011 8389 0000 3

Fax: 021/826-591

e-mail: info@sinj.hr

Pošalji upit

Copyright 2008-2011 Grad Sinj