Službene stranice grada Sinja

Sinjska alkaGospa sinjskaGradovi prijateljiProjekti Grada SinjaKrediti, potpore, sredstvaOdbor za prevenciju kriminalitetaSavjet mladihObavijesti o nepropisno odbačenom otpadu
  Traži

Novosti

Članci iz kolovoz 2015

Zagrebačka pivovara i partner Grad Sinj na terenima boćarskog kluba na hipodromu u Sinju organizirali veliko finale „Ožujsko Balote 2015.“ uz veliki koncert Dražena Zečića i Jasmina Stavrosa

31.08.2015Dana 30. kolovoza 2015.g. na terenima boćarskog kluba na hipodromu u Sinju odigralo se finale najvećeg turnira u balotama u Hrvatskoj „Ožujsko Balote 2015.“. Pobjedu je odnijela ekipa „Viadel“ iz Solina, čime joj je pripala i vrijedna nagrada od 30.000 kuna. Drugo mjesto i 8.000 kuna pripalo je ekipi „Zvijeri Sa Beguši“ iz Otoka, dok je trećeplasirana bila ekipa „Magla“ iz Muća, koja je nagrađena sa 4.000 kuna. Na ovaj turnir, koji se održava već četvrtu godinu zaredom, prijavilo se 1500 ekipa, a osam najboljih priredilo je neizvjesno balotaško nadmetanje za glavnu i mnoge druge vrijedne nagrade na velikom finalu u Sinju. Tradicionalnoj dalmatinskoj igri nisu odoljeli ni pjevači Dražen Zečić, Jasmin Stavros te zamjenik gradonačelnika Zlatko Ugrin, koji su uspješno odmjerili snage sa zaposlenicima Zagrebačke pivovare. Finalno natjecanje uz prisustvo velikog broja posjetitelja  još je jedan primjer kako Grad Sinj podržava tradicionalne i sportske interese lokalne zajednice. (više..)

Neuspio i treći pokušaj konstituiranja Vijeća mjesnog odbora Sinj

28.08.2015

Dana 27. kolovoza 2015. godine s početkom u 20,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja niti iz trećeg pokušaja nije uspjelo konstituiranje Vijeća mjesnog odbora Sinj budući da nije izabran predsjednik Vijeća. Naime, sukladno članku 46. stavku 4. Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja (“Službeni glasnik Grada Sinja” br. 02/15), vijeće se smatra konstituiranim izborom predsjednika vijeća na prvoj sjednici na kojoj je nazočna većina svih članova vijeća.
Budući da su iscrpljeni svi rokovi za konstituiranje Vijeća mjesnog odbora Sinj, slijedi raspisivanje novih izbora sukladno članku 46. stavku 7 i 8. Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja.

Pročitaj više...

Poziv

27.08.2015

Grad Sinj poziva sve zainteresirane institucije, poduzetnike, ustanove, udruge i fizičke osobe na SWOT radionice u sklopu izrade Strategije razvoja grada Sinja za razdoblje 2015. – 2020. godina. Na radionicama će biti predstavljene analize trenutnog stanja po tematskim područjima: „Urbano okruženje“, „Gospodarstvo“ i „Društvo“ i razvojnih čimbenika i ograničenja putem SWOT metodologije te će se sumirati zaključci vezani za provedenu analizu. Radionice će se održati u ponedjeljak, 31. kolovoza 2015. godine u Gradskoj vijećnici Grada Sinja; Dragašev prolaz 24, Sinj, prema sljedećem rasporedu: 1. Tematsko područje „Urbano okruženje“ u 9:00 sati, 2. Tematsko područje „Gospodarstvo“ u 11,30 sati, 3. Tematsko područje „Društvo“ u 14,00 sati.

Voditelj radionica je gosp. Gordan Kožulj, viši savjetnik iz konzultatske tvrtke „Deloitte“. Svi koji žele sudjelovati obvezno moraju popuniti prijavni obrazac i dostaviti ga najkasnije do petka 28. kolovoza 2015. godine  do 12:00 sati na mail: info@sinj.hr ili na fax 021/826-591. Molimo da se odazovete pozivu jer su vaši prijedlozi i mišljenja jedna od najvažnijih okosnica izrade Strategije razvoja grada Sinja.

Poziv

Prijavni obrazac

Obilježena 74. obljetnica strijeljanja boraca Prvog splitskog i solinskog partizanskog odreda

26.08.2015

              

Dana 26. kolovoza 2015. godine, u organizaciji Udruge antifašističkih boraca i antifašista iz Sinja i Splita, u Sinju je obilježena 74. obljetnica formiranja i strijeljanja Prvog splitskog i solinskog partizanskog odreda. Nakon himne RH „Lijepa naša domovino“ i minuta šutnje, na spomeniku strijeljanim borcima na Ruduši u Sinju vijence su položili predstavnici gradova Sinja i Splita, RNK Split, udruga antifašista i antifašističkih boraca gradova Sinja, Splita i Solina, te drugi. Okupljenima su se, podsjećajući na taj tužni događaj, prigodno obratili predsjednik UABA CK Sinj, Stipan Samardžić, predsjednik Sekcije mladih UABA Split, Nebojša Visković, počasni predsjednik RNK Split, Žarko Mihaljević, zamjenik gradonačelnika Sinja, Zlatko Ugrin i gradonačelnik Splita, Ivo Baldasar.

Obilježena 24. obljetnica napada na vojarne bivše JNA i početak oružane obrane od velikosrpske agresije na Cetinski kraj

25.08.2015

 
Dana 25. kolovoza 2015. godine, u organizaciji Grada Sinja, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća obilježena je 24. obljetnica napada na vojarne bivše JNA i početak oružane obrane od velikosrpske agresije na Cetinski kraj. Svečanost obilježavanja ovog dana počela je polaganjem vijenaca kod spomenika poginulim braniteljima iz Domovinskog rata, gdje je molitvu odrješenja za sve poginule branitelje, za preminulog gradonačelnika Sinja Ivicu Glavana i sve preminule koji su dali doprinos stvaranju samostalne i neovisne Republike Hrvatske predvodio fra Ivica Erceg ,a ispred Grada Sinja okupljenima se prigodno obratio zamjenik gradonačelnika Zlatko Ugrin. (više ...)

Pročitaj više...

Obilježen Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima

23.08.2015Dana 23. kolovoza 2015. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred Središnjeg križa na groblju Sv. Frane prigodno je obilježio Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima. Ovaj dan obilježava se u spomen na 23. kolovoza 1939. godine, kada su tadašnja nacistička Njemačka i staljinistički Sovjetski Savez potpisali sporazum Molotov-Ribbentrop – javni pakt o nenapadanju, ali tajni o podjeli interesnih sfera u istočnoj Europi. Obilježavanju sjećanja na žrtve totalitarnih režima nazočili su predstavnici braniteljskih udruga proizišlih iz Domovinskog rata, Viteškog alkarskog društva, političkih stranaka zastupljenih u sinjskom Gradskom vijeću, predstavnici MUP-a i drugi. Ispred Grada Sinja okupljenima se prigodno obratio Zamjenik gradonačelnika Zlatko Ugrin a molitvu odrješenja za sve žrtve totalitarnih režima, za sve poginule branitelje iz Domovinskog rata te za preminulog gradonačelnika Sinja Ivicu Glavana molio je sinjski župnik fra Ante Bilokapić.

Pročitaj više...

Obilježavanje Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima, te 24. obljetnice napada na vojarne bivše JNA i početaka oružane obrane od velikosrpske agresije na Cetinski kraj

21.08.2015

Dana 23. kolovoza (nedjelja) 2015. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno će obilježiti Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima.Tog dana vijence ćemo položiti ispred Središnjeg križa na groblju Sv. Frane u 9:00 sati.

Također, dana 25. kolovoza (utorak) 2015. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno će obilježiti 24. obljetnicu napada na vojarne bivše JNA i početak oružane obrane od velikosrpske agresije na Cetinski kraj. Tom prigodom zapaliti će se svijeće i položiti vijenci na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u Spomen parku hrvatskih branitelja Domovinskog rata (ispred zgrade Gradske uprave) u 8:30 sati, nakon čega će vijenci biti položeni na mjestima pogibije hrvatskih branitelja: Luke Ercega kod vojarne "Ivaniša Nelipića" u 9:00 sati i Ivana Kambera ispred vojarne "Kula" u 9:20 sati.

Sveta misa zahvalnica za Domovinu, poginule i preminule hrvatske branitelje održati će se istog dana u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske s početkom u 10,00 sati.


Poziv s Programom obilježavanja možete preuzeti ispod ove objave.

Europski Dan sjećanja

24. obljetnica napada na vojarne

Prijem za slavodobitnika 300. Sinjske alke

21.08.2015Zamjenik gradonačelnika Grada Sinja, Zlatko Ugrin  jučer, dana 20. kolovoza 2015. godine u prostorijama grada Sinja primio je slavodobitnika 300. Sinjske alke, alkara Franu  Ivkovića  i njegovog  alkarskog  momka  Maria  Blajića. Bila je to prigoda još jednom prisjetiti se velikog uspjeha mladog alkara u  velikom jubileju  300. Alke, kao i posveti osvojene 300. Alke, prerano preminulom gradonačelniku Grada Sinja, Ivici Glavanu. Skromnost i ljubav prema konjima i Alci, uz pomoć Gospe Sinjske, bila je nagrada za sav trud koji je uložio Frano i njegova obitelj da se postigne uspjeh za pamćenje, a koji će ostati urezan zlatnim slovima u povijesti Alke. Dogradonačelnik Zlatko  Ugrin  je pobjedničkom paru uručio prigodne poklone i čestitao im na pobjedi i junačkom držanju, te zaželio puno uspjeha i u budućim alkarskim natjecanjima.

Obavijest učenicima osnovnih i srednjih škola

18.08.2015

Na temelju čl. 12. Pravilnika o socijalnoj skrbi Grada Sinja sufinancira se kupnja obveznih udžbenika za osnovne i srednje škole:

- učenicima s prebivalištem na području Grada Sinja, kojima novčana primanja za mjesec koji prethodi mjesecu podnošenja zahtjeva ne prelaze iznos od 800,00 kn po članu obitelji, a ne  mogu ostvariti ovakvu pomoć po nekoj drugoj osnovi.


- učenicima s prebivalištem na području Grada Sinja iz obitelji sa četvero i više djece na redovnom školovanju, kojima novčana primanja za mjesec koji prethodi mjesecu podnošenja zahtjeva ne prelaze iznos od 1.500,00 kuna po članu, a ne  mogu ostvariti ovakvu pomoć po nekoj drugoj osnovi.

Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu. Dodjela novčanih sredstava za sufinanciranje kupnje udžbenika provodit će se prema Odluci Socijalnog vijeća Grada Sinja.

Obrazac za podnošenje zamolbe kao i ostale informacije glede sufinanciranja kupnje udžbenika zainteresirani mogu dobiti u Uredu Grada (tel. 708-608 i 708-620) tijekom radnog vremena.

Zamolbe se predaju u pisarnici Grada Sinja osobno ili poštom najkasnije do 18. rujna 2015. godine.

 
 
Zaključak možete preuzeti ovdje.

Obrazac zamolbe možete preuzeti ovdje.

ČESTITKA POVODOM DANA GRADA SINJA - BLAGDANA VELIKE GOSPE

15.08.2015

Drage Sinjanke i Sinjani!

Danas s ponosom slavimo Dan grada Sinja posvećen njegovoj nebeskoj zaštitnici, Čudotvornoj Gospi Sinjskoj. Pogled unatrag na učinjeno daje nam potvrdu u ispravnost rada i viziju grada Sinja kao grada u kojemu se unatoč teškoj gospodarskoj krizi i recesiji stvaraju pretpostavke za nova ulaganja, gospodarski razvoj i bolje sutra. Grad Sinj je naš grad kojim se ponosimo i zato ga svi zajedno gradimo, čuvajmo i volimo, a u ovoj svečanoj prigodi, onako kako to samo Sinjani znaju, budimo dobri domaćini svima koji dolaze i hodočaste u naš grad.

Ispred Grada Sinja i zaposlenika Gradske uprave od srca svima čestitamo Blagdan Velike Gospe - Dan grada Sinja i želimo puno zdravlja, osobne sreće i uspjeha.


Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Kristina Križanac

Zamjenik gradonačelnika Zlatko Ugrin

Priopćenje Obnašateljice dužnosti gradonačelnika Grada Sinja, Kristine Križanac s osvrtom na uspješno održanu 300. Sinjsku alku i najavu blagdana Velike Gospe

13.08.2015

Dana 13. kolovoza 2015. godine, Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Grada Sinja, Kristina Križanac, priopćenjem za javnost i medije osvrnula se na uspješno održanu 300. Sinjsku alku. Isto tako ususret nadolazećem blagdanu Velike Gospe - Gospe Sinjske, zaštitnice našega Grada, pozvala je sugrađanke i sugrađane da nastave u duhu srdačnosti i gostoljubivosti te budu dobri domaćini svima koji u ovoj svečanoj prigodi dolaze i hodočaste u naš grad. Priopćenje možete pročitati ovdje.

Održana svečana sjednica povodom Dana Grada Sinja

13.08.2015Dana 12. kolovoza 2015. g. , povodom Dana Grada koji se slavi na blagdan Velike Gospe, održana je svečana sjednica Gradskoga vijeća Grada Sinja. Prije Sjednice, delegacija Grada Sinja položila je  vijenac i zapalila svijeće na grobu pokojnog gradonačelnika Ivice Glavana na groblju Svetog Roka u Udovičićima. Nakon toga položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod Središnjeg križa na groblju svetoga Frane, a potom u Spomen parku hrvatskih branitelja na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu. Na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća u hotelu Alkar, dodijeljena su javna priznanja Grada Sinja. (više ...)

STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE ZA RAD BEZ ZASNIVANJA RADNOG ODNOSA

13.08.2015

Dana 31.  srpnja 2015. godine u prostoriji Gradske vijećnice Grada proveden je postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti po javnom pozivu  za prijam  polaznika stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Gradsku upravu Grada Sinja.

Rezultate postupka prethodne provjere znanja i sposobnosti  i Rang listu, te informaciju o odabranim kandidatima možete pronaći ispod ove objave.

Rezultati prethodne provjera znanja i sposobnosti i Rang lista

Time su pročelnici upravnih tijela u koje se vrši odabir po javnom pozivu za prijem polaznika stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Gradsku upravu Grada Sinja dovršili Postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti, te donijeli odluku o odabiru kandidata.

Odluka o odabiru

Odabrani kandidati biti će predloženi Zavodu. Ugovori o stručnom osposobljavanju biti će sklopljeni s onim kandidatima čije uključenje u Program odobri Zavod, sukladno svojim pravilima, dok će ostalim kandidatima koji nisu primljeni biti vraćena dokumentacija priložena prijavi.

Potpisana povelja o prijateljstvu i suradnji između Grada Sinja i Grada Zagreba

07.08.2015Dana 07. kolovoza 2015.godine u Sinju je u prostorijama Alkarskih dvora svečno potpisana povelja o prijateljstvu gradova Sinja i Zagreba. Obnašateljica dužnosti gradonačelnika  Grada Sinja, Kristina Križanac, na tragu dogovora, sada nažalost  pok. gradonačelnika Grada Sinja, Ivice Glavana i gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića,  uputila je 15. lipnja ove godine, Gradu Zagrebu, inicijativu za zaključivanjem Povelje o prijateljstvu i suradnji, gdje je posebno naglasila godinu „velikog jubileja“ koju slavimo u Sinju, te više puta osvjedočeno i iskazano nam prijateljstvo Grada Zagreba i gradonačelnika gosp. Bandića. Povodom predmetne inicijative, Gradska skupština Grada Zagreba, na 30. sjednici održanoj 16. srpnja 2015. godine usvojila je Zaključak o prihvaćanju Povelje o suradnji Grada Zagreba i Grada Sinja, a isto je učinilo i Gradsko vijeće Grada Sinja na 19. sjednici održanoj 03. kolovoza 2015. godine. Inicijativa dvaju gradova okrunjena je današnjim svečanim potpisivanjem povelje o prijateljstvu i suradnji Grada Zagreba koju je predvodio gradonačelnik Milan Bandić, njegova zamjenica Vesna Kusin i Miodrag Demo iz Gradskog ureda za branitelje te obnašateljica dužnosti gradonačelnika  Grada Sinja, Kristina Križanac. Ovim je činom jasno izražena želja i inicijativa za daljnjim produbljivanjem prijateljskih odnosa između Zagreba  i Sinja.

Potpisivanje Povelje o prijateljstvu i suradnji između Grada Zagreba i Grada Sinja

06.08.2015

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Grada Sinja, Kristina Križanac, na tragu dogovora, sada nažalost  pok. gradonačelnika Grada Sinja, Ivice Glavana i gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića,  uputila je 15. lipnja ove godine, Gradu Zagrebu, inicijativu za zaključivanjem Povelje o prijateljstvu i suradnji, gdje je posebno naglasila godinu „velikog jubileja“ koju slavimo u Sinju, te više puta osvjedočeno i iskazano nam prijateljstvo Grada Zagreba i gradonačelnika gosp. Bandića. Povodom predmetne inicijative, Gradska skupština Grada Zagreba, na 30. sjednici održanoj 16. srpnja 2015. godine usvojila je Zaključak o prihvaćanju Povelje o suradnji Grada Zagreba i Grada Sinja, a isto je učinilo i Gradsko vijeće Grada Sinja na 19. sjednici održanoj 03. kolovoza 2015. godine.  U tom smislu, sutra (petak) 07. kolovoza 2015. godine u Alkarskim dvorima s početkom u 13:00 sati, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Grada Sinja, Kristina Križanac, svečano će potpisati Povelju o prijateljstvu i suradnji naša dva Grada. Stoga se pozivaju  predstavnici javnog, političkog i društvenog života Grada Sinja, mediji i zainteresirana javnost da svojim prisustvom uveličaju taj svečani čin i pridonesu daljnjem produbljivanju prijateljskih odnosa između Zagreba  i Sinja.

Obilježena 20. obljetnica vojno-redarstvene akcije „OLUJA“ – Dana pobjede, Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

05.08.2015Dana 05. kolovoza 2015. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno je obilježio 20. obljetnicu vojno-redarstvene akcije „OLUJA“ – Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Zapaljene su svijeće i položeni vijenci na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u Spomen parku Hrvatskih branitelja Domovinskog rata. Župnik Fra Ante Bilokapić vodio je molitvu odrješenja za sve poginule i preminule hrvatske branitelje, za prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana te gradonačelnika Grada Sinja Ivicu Glavana. Ispred grada Sinja prisutnima je čestitala današnji državni blagdan Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Grada Sinja gđa Kristina Križanac. Ovom prigodom u Vukovarskoj ulici otkrivena je spomen ploča koja je postavljena na inicijativu UHBDDR Sinj kao spomen na Vukovar i njegove branitelje sa oslikanom golubicom i vodotornjem u hrvatskom pleteru.  Program  se nastavio polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća  ispred  biste prvog predsjednika RH, dr. Franje Tuđmana, na istoimenom gradskom trgu, nakon čega je u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske održana Sveta misa zahvalnica za Domovinu, kao i sve poginule i preminule hrvatske branitelje.

Čestitka

Održana 19. sjednica Gradskog vijeća

04.08.2015

Dana 03. kolovoza 2015. g. pod predsjedanjem Ivane Šabić, predsjednice Gradskog vijeća Grada Sinja, održana je 19. sjednica Gradskog vijeća. Više o održanoj sjednici možete pročitati ispod ove objave.

19. Sjednica Gradskog Vijeća

JAVNI UVID O NACRTU PLANA GOSPODARENJA OTPADOM GRADA SINJA ZA RAZDOBLJE 2015.-2021. GODINE

03.08.2015

Javna rasprava o nacrtu Plana gospodarenja otpadom Grada Sinja za razdoblje 2015.-2021. godine održati će se u periodu od 04.08.2015. do 04.09.2015. godine organiziranjem javnog uvida. Javni uvid u nacrt Plana gospodarenja otpadom Grada Sinja za razdoblje 2015.–2021. godine biti će svakog radnog dana u vremenu od 08:30 do 14:00 sati u prostorijama Grada Sinja , Dragašev prolaz 24, Sinj a isti će biti objavljen i na službenim stranicama Grada Sinja (www.sinj.hr). Građani i udruge mogu svoja očitovanja, mišljenja, primjedbe i prijedloge upisati u knjigu primjedbi uz izloženi nacrt Plana, tijekom cijelog razdoblja javnog uvida. Pisana očitovanja, mišljenja, primjedbe i prijedloge na nacrt Plana  moraju biti čitko napisana, uz ime i prezime, te adresu podnositelja, a isto građani i udruge mogu dostaviti  do 04.09.2015.  godine. Ako u navedenom roku građani i udruge ne dostave svoja očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe smatrat će se da su isti suglasni sa izloženim nacrtom Plana.

Nacrt PGOa

Obilježavanje 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije „OLUJA“ – Dana pobjede, Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

03.08.2015

Dana 05. kolovoza (srijeda) 2015. godine, Grad Sinj polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prigodno će obilježiti 20. obljetnicu vojno-redarstvene akcije „OLUJA“ – Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Tom prigodom zapaliti će se svijeće i položiti vijenci na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u Spomen parku Hrvatskih branitelja Domovinskog rata (ispred zgrade Gradske uprave) u 9:00 sati. Program će se nastaviti polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća  ispred  biste prvog predsjednika RH, dr. Franje Tuđmana, na istoimenom gradskom trgu previđenom za 9:30 sati, nakon čega će se u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske s početkom u 10:00 sati održati Sveta misa zahvalnica za Domovinu, kao i sve poginule i preminule hrvatske branitelje.

Poziv s  Programom obilježavanja, te čestitku Obnašateljice dužnosti gradonačelnika Grada Sinja  možete preuzeti ispod ove objave.

Poziv i Program obilježavanja

Čestitka

19. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

03.08.2015

Potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja, Milan Smoljo, dipl.oec., na temelju članka 119. i 120. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja sazvao je 19. sjednicu Gradskog vijeća za dan 03. kolovoza 2015. godine (ponedjeljak) u 17:30 sati. Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24. Poziv i dnevni red možete pogledati ispod ove objave, a rad Gradskog vijeća u zakazanom terminu može se pratiti i putem live stream prijenosa, na web stranici www.sinj.hr .

19. sjednica Gradskog vijeća, poziv i dnevni red

Natječaj za izbor direktora/ice Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Sinja

03.08.2015

Dana 01.kolovoza 2015. godine, Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Sinja raspisalo je natječaj za izbor direktora/ice Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Sinja jedan izvršitelj/ica, na puno radno vrijeme. Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objave Natječaja. Prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu: Turistička zajednica Grada Sinja, Put Petrovca 12, 21230 Sinj, s naznakom „Ne otvarati – Natječaj za direktora“.

Natječaj

19. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

02.08.2015

U TIJEKU JE STANKA OD 15 MINUTA!

Službeni glasnikGradske komunalne odlukeZnačajni dokumentiGospodarska zona KukuzovacFotogalerijaNatječajiVažni linkoviZaštita i spašavanjeJavna nabavaPravo na pristup informacijamaProračunProstorno planska dokumentacija

Grad Sinj

Dragašev prolaz 24
21230 Sinj

Ured Gradonačelnice:
021/821-081

Radno vrijeme: 7,30 - 15,30
(pauza 11,00 - 11,30)

Stranke se primaju uz prethodnu najavu kod nadležnih pročelnika.

IBAN: HR36 2390 0011 8389 0000 3

Fax: 021/826-591

e-mail: info@sinj.hr

Pošalji upit

Copyright 2008-2011 Grad Sinj