Službene stranice grada Sinja

Sinjska alkaGospa sinjskaGradovi prijateljiProjekti Grada SinjaSavjetovanjaKrediti, potpore, sredstvaOdbor za prevenciju kriminalitetaSavjet mladihObavijesti o nepropisno odbačenom otpadu
  Traži

Novosti

Članci iz rujan 2017

5. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

28.09.2017

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja, Joško Kontić, dipl.nov., na temelju članka 119. i 120. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja sazvao je 5. sjednicu Gradskog vijeća za dan 09. listopada 2017. godine (ponedjeljak) u 17:00 sati. Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24. Poziv i dnevni red možete pogledati ispod ove objave, a rad Gradskog vijeća u zakazanom terminu može se pratiti i putem live stream prijenosa, na web stranici www.sinj.hr .
Sve predložene točke  za 5. sjednicu GV, možete pogledati na slijedećem linku:

5. sjednica Gradskog vijeća, poziv i dnevni red

Natječaj za imenovanje zapovjednika i zamjenika zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Grada Sinja

28.09.2017

Dana 28. rujna 2017. godine, Upravno vijeće Javne vatrogasne postrojbe Grada Sinja  raspisalo je natječaj za imenovanje zapovjednika i zamjenika zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Grada Sinja. Prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se na adresu: Javna vatrogasna postrojba Grada Sinja“, Put Ferate 6, 21230 Sinj, s naznakom ,Za natječaj – NE OTVARATI“,  u roku od 8 dana od objavljenog natječaja.

Natječaj - zapovjednik JVP Grada Sinja

Natječaj - zamjenik zapovjednika JVP Grada Sinja

Nastavak prekinute 4. sjednice Gradskog vijeća

27.09.2017

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja, Joško Kontić, sazvao je nastavak prekinute 4. sjednice Gradskog vijeća za dan 02. listopada 2017. godine (ponedjeljak) s početkom u 17:00 sati.  Sjednica se nastavlja sa točkom 9. dnevnog reda – Prijedlog Odluke o izboru osobe kojoj će se povjeriti obavljanje dijela komunalne djelatnosti održavanja javnih površina u dijelu: sakupljanje i zbrinjavanje uginulih životinja s javnih površina.  Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24. Poziv možete pogledati ispod ove objave, a rad Gradskog vijeća u zakazanom terminu može se pratiti i putem live stream prijenosa, na web stranici www.sinj.hr .

Poziv za nastavak sjednice

Nagrade učenicima koji su postigli uspjeh na državnim, regionalnim i županijskim natjecanjima za učenike osnovnih i srednjih škola u 2016./2017. školskoj godini

27.09.2017

Dana 02. listopada 2017. godine (ponedjeljak) u uredu gradonačelnice s početkom u 10:00 sati, gradonačelnica Kristina Križanac priredit će svečani prijem za učenike osnovnih i srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja i njihove mentore, koji su postigli uspjeh na državnim, regionalnim i županijskim natjecanjima u 2016./2017. godini, te će im uz čestitke za postignute rezultate  i uručiti prigodne nagrade.

PROJEKT IZGRADNJE TVORNICE ZA PRERADU GIPSA ODBIJEN NA GRADSKOM VIJEĆU GRADA SINJA I ODLAZI U DRUGU GOSPODARSKU ZONU

26.09.2017

Na 4. Sjednici Gradskog vijeća Grada Sinja održanoj 25. 09. 2017. godine odbijena je ponuda investitora Draga Sadra d.o.o Sinj  za kupnju zemljišta ukupne vrijednosti 630.000,00 kn na Gospodarskoj zoni Kukuzovac.
Nakon analize  svih ponuda pristiglih po natječaju od 01. 09. 2017. g. Povjerenstvo za provedbu natječaja za prodaju/pravo građenja građevinskog zemljišta na području GZK  zaključilo je da sve pristigle ponude udovoljavaju uvjetima  natječaja.
Ponude investitora Neir d.o.o Split i Obrt mesnica Vitić vl. Ante Vitić su prihvaćene, dok je ponuda Drage Sadre d.o.o. za kupnju zemljišta veličine 18 000 m2 po punoj cijeni od 35 kn/m2 upućena Vijećnicima na odlučivanje, jer prelazi ovlasti izvršne vlasti o raspolaganja nekretninama u vlasništvu Grada. 
Ponuda Drage Sadre d.o.o.  Sinj odbijena  je,  iako je zadovoljila  sve uvjete natječaja za kupnju parcele koja nije imala drugog zainteresiranog ponuditelja. Ponuda je odbijena od strane vijećnika HDZ-a i Mosta nezavisnih lista, te kao izvršna vlast iznenađeni smo ovakvom odlukom iz koje  zaključujemo da navedeni gradski vijećnici ne podržavaju daljnji razvoj Gospodarske zone Kukuzovac.
Danas je Grad zaprimio zahtjev za povrat jamčevine za ponudu, uplaćene od strane ponuditelja Draga Sadra d.o.o. Sinj u iznosu od 126.000,00 kn.
Projekt izgradnje tvornice za preradu gipsa  zasigurno odlazi u jednu od nama susjednih gospodarskih zona.

Gradonačelnica
Kristina Križanac

Obavijest građanstvu o razminiranosti za projekt razminiranja na području grada Sinja

25.09.2017

Grad Sinj zaprimio je obavijest Hrvatskog centra za razminiranje o razminiranju površine na području Grada Sinja (Brnaška paškula), te isključenju tog područja iz minski sumnjivog područja. Uz navedenu obavijest priložena je Potvrda razminiranosti za projekt razminiranja na području grada Sinja i topografska karta s površinom isključenom iz  minski sumnjivog područja. Navedena obavijest, potvrda i karta s označenim područjem nalaze se u privitku ove obavijesti.

Obavijest

Obilježena 2. obljetnica smrti Nikole Tomaševića, bivšeg sinjskog gradonačelnika i alkarskog vojvode

25.09.2017Dana 25. rujna 2017. godine navršile su se dvije godine od smrti Nikole Tomaševića, bivšeg sinjskog gradonačelnika i alkarskog vojvode. Povodom te tužne obljetnice, na mjesnom groblju Sv. Nikole u Brnazama, u nazočnosti obitelji pok. Nikole Tomaševića, delegacija Grada Sinja prevođena gradonačelnicom Kristinom Križanac, te delegacija Viteškog alkarskog društva-Sinj predvođena članovima uprave Draženom Šabićom i Mladenom Vučkovićem,  položili su vijence  i zapalili svijeće na grobu pok. Nikole Tomaševića, a zatim minutom šutnje i zajedničkom molitvom, s pijetetom,  istom odali dužnu počast
.

2. obljetnica smrti Nikole Tomaševića, bivšeg sinjskog gradonačelnika i alkarskog vojvode

22.09.2017

Dana 25. rujna 2017. godine navršavaju se dvije godina od smrti, Nikole Tomaševića, bivšeg sinjskog gradonačelnika i alkarskog vojvode. Povodom te tužne obljetnice, delegacija Grada Sinja i Viteškog alkarskog društva Sinj, dana 25. rujna 2017. godine na mjesnom groblju „Sv. Nikole“ u Brnazama  s  početkom u 09:30 sati položiti će vijence i zapaliti svijeće na grobu pok. Nikole Tomaševića.
 
Sjećanje

Obavijest o sufinanciranju prijevoza studenata s područja Grada Sinja u 2017./2018. akademskoj godini za razdoblje listopad-prosinac

22.09.2017

Ovim putem obavještavamo studente koji imaju prebivalište na području Grada Sinja i koriste subvenciju u međumjesnom prijevozu autobusom na relacijama Sinj-Split i Sinj-Knin, kako potvrde o upisu u novu 2017./2018. akademsku godinu trebaju donijeti na ovjeru u Ured Grada, Grada Sinja.
Uz Potvrdu potrebno je donijeti i presliku osobne iskaznice ili potvrdu o prebivalištu, te popuniti obrazac Zahtjeva za sufinanciranje prijevoza studenata u 2017./2018. akademskoj godini.
Sufinancira se 55 % cijene mjesečnog studentskog pokaza (Grad Sinj 35 %, prijevoznik 20 %) u razdoblju listopad-prosinac 2017./2018. akademske godine. Cijena pokaza utvrđuje se prema broju radnih dana u pojedinom mjesecu, pri čemu cijena vozne karte na relaciji Sinj-Split iznosi 20,00 kuna, odnosno 40,00 kuna na relaciji Sinj-Knin.
Za usluge prijevoza u razdoblju siječanj-lipanj u 2018. godini, Grad će s prijevoznikom sklopiti novi Ugovor.

Obrazac zahtjeva za sufinanciranje

4. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

20.09.2017

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja, Joško Kontić, dipl.nov., na temelju članka 119. i 120. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja sazvao je 4. sjednicu Gradskog vijeća za dan 25. rujna 2017. godine (ponedjaljak) u 17:00 sati. Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24. Poziv i dnevni red možete pogledati ispod ove objave, a rad Gradskog vijeća u zakazanom terminu može se pratiti i putem live stream prijenosa, na web stranici www.sinj.hr .
Sve predložene točke  za 4. sjednicu GV, možete pogledati na slijedećem linku:
 
4. sjednica Gradskog vijeća, poziv i dnevni red

Objava I. Izmjena i dopuna Proračuna Grada Sinja za 2017. godinu

19.09.2017

Gradsko vijeće Grada Sinja na svojoj 2. izvanrednoj sjednici održanoj 04. rujna 2017. godine, donijelo je I. Izmjene i dopune Proračuna Grada Sinja za 2017. godinu. Grad Sinj uvažavajući načelo transparentnosti, Zakon o proračunu (čl. 12.) koji propisuje da lokalne jedinice moraju u službenom glasilu, odnosno na mrežnim stanicima objaviti: proračun i proračunske projekcije, odluku o privremenom financiranju, izmjene i dopune proračuna, godišnji i polugodišnji izvještaj o izvršenju te godišnje financijske izvještaje, objavljuje I. Izmjene i dopune Proračuna Grada Sinja za 2017. godinu.

I. Izmjene i dopune  Proračuna Grada Sinja za 2017. godinu možete preuzeti ovdje

Radni sastanak Savjeta za prostorno uređenje grada Sinja

18.09.2017Dana 18.09.2017. godine u Uredu gradonačelnice održan je radni sastanak  Savjeta za prostorno  uređenje grada Sinja. Tema sastanka je bila upoznavanje gradonačelnice sa problematikom koja je uočena prilikom rada Savjeta. Uz uvažavanje struke, te razumijevanje potreba iskazanih kroz podnesene zahtjeve, gradonačelnica je prihvatila prijedlog Savjeta da se kroz redovni postupak naprave korekcije tekstualnog dijela GUP-a, kako bi onima koji ne  narušavaju urbanističko-ambijentalnu cjelinu omogućila rekonstrukciju i gradnju.  Zaključak je da Savjet izradi prijedlog izmjena tekstualnog dijela GUP-a koji će biti osnova Prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni GUP-a  – tekstualni dio, kojeg će gradonačelnica predložiti Gradskom vijeću grada Sinja na  donošenje.

Započele pripreme na rekonstrukciji kule sa satom na Kamičku

15.09.2017Dana 01. rujna 2017. godine započele su pripreme na rekonstrukciji kule sa satom na Tvrđavi Kamičak. Postupkom javne nabave odabrani izvođač je tvrtka Neir d.o.o. iz Splita. Ukupna vrijednost radova je 903.742,50 kuna, a rok izvođenja šest mjeseci od uvođenja izvođača u posao. Konzervatorski odjel u Splitu vrši konzervatorski nadzor na rekonstrukciji kule sa satom na Tvrđavi Kamičak.

Započeli radovi na zapadnom dijelu Tvrđave Kamičak

15.09.2017Dana 11. rujna 2017. godine odabrana tvrtka za arheološka istraživanja na zapadnom dijelu Tvrđave Kamičak, Kaukal d.o.o. iz Spita, započela je sa radovima koji se odvijaju u sklopu podprojekta Rekonstrukcija Palacine i uređenje lapidarija u sklopu projekta "Sinj u sridu".
Tvrtka Kaukal d.o.o. je u postupku javne nabave dobila i poslove arheološkog nadzora na cijelom navedenom podprojektu. Ukupna vrijednost ugovorenih usluga je 471.650,00 kuna.

Sastanak gradonačelnice Kristine Križanac u Hrvatskim cestama

14.09.2017Danas 14. rujna 2017. godine u prostorijama Hrvatskih cesta održan je sastanak sa predsjednikom uprave Hrvatskih cesta Josipom Škorićem, voditeljom održavanja Hrvatskih cesta ispostava Split Mislavom Vučkovićem i gradonačelnicom Grada Sinja Kristinom Križanac, te v. d. pročelnicom Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Grada Sinja Ankicom Panzom, na temu ulaganja Hrvatskih cesta na području Grada Sinja u 2018. godini. Na sastanku je dogovoreno da će se tijekom 2018. godine rekonstruirati raskrižje Matića ulice, Vukovarske ulice i Ulice Miljenka Buljana u Sinju, te da će se pripremiti dokumentacija za rekonstrukciju raskrižja kod "Tendija". Osim navedenog, dogovoreno je da se projekt rekonstrukcije državne ceste kroz Brnaze na potezu od osnovne škole do "Lidla" intezivno nastavi u navedenoj godini, te se dinamika istog uskladi sa izvođenjem radova na izgradnji kanalizacijskog kolektora kroz Brnaze. Gradonačelnica Kristina Križanac je izrazila zadovoljstvo postignutim dogovorom i suradnjom s Hrvatskim cestama, te naglasila kako će i dalje raditi na projektima cestovne infrastrukture na području Grada Sinja.

Javni pozivi za utvrđivanje Prijedloga kandidata za suce porotnike Općinskog suda u Splitu

13.09.2017

Dana 13. rujna 2017. godine, gradonačelnica Grada Sinja, Kristina Križanac, struč.spec.oec., na temelju članka 119. Zakona o sudovima (NN 28/13, 33/15, 82/15, 82/16) i članka 53. Statuta Grada Sinja  (Sl. gl. Grada Sinja br. 10/09 i 02/13) objavila je javni poziv za utvrđivanje prijedloga kandidata za imenovanje sudaca porotnika Općinskog suda u Splitu. Prijavi treba priložiti kratak životopis i potpisanu Izjavu kandidata o ispunjavanju predviđenih zakonskih uvjeta. Prijave se podnose u roku 8 dana od dana objave ovog javnog poziva, odnosno zaključno do 21. rujna 2017.godine. Poziv i izjavu možete preuzeti ispod ove objave.

Javni poziv suci porotnici, Općinski sud u Splitu

Izjava

IZVOĐAČ RADOVA NA REKONSTRUKCIJI ZGRADE PALACINA S UREĐENJEM OKOLIŠA UVEDEN U POSAO

11.09.2017Dana 11. rujna 2017. godine uveden je u posao Izvođač radova na rekonstrukciji zgrade Palacina s uređenjem okoliša. Tom prilikom je održan sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici: naručitelja Grada Sinja, izvođača Prolux d.o.o., stručnog nadzora Stabilnost d.o.o., arheološkog nadzora Kaukal d.o.o. i Konzervatorskog odjela u Splitu.
Ukupna vrijednost ugovorenih radova je 10.332.278,86 kn, a rok za dovršetak radova je 12 mjeseci od dana uvođenja Izvođača u posao.
Rekonstrukcija zgrade Palacina s uređenjem okoliša dio je integriranog programa „Sinj u sridu“ za koji su Gradu Sinju kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija dodijeljena bespovratna sredstva, što je definirano Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. (KK.06.1.1.01.0021), potpisanom između Središnje agencije za financiranje i ugovaranje, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Grada Sinja u kolovozu 2016. godine.

Radni posjet 25. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu

11.09.2017U petak 8. rujna 2017. godine gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac i zamjenik Denis Glavan prisustvovali su otvorenju 25. Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu, kojeg je otvorio ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.
Riječ je o najvećem stočarskom, poljoprivrednom i gospodarsko – obrtničkom sajmu koji je okupio preko 500 izlagača iz cijele Hrvatske i desetak stranih zemalja. Tako je ova manifestacija, od 8. do 10. rujna omogućila svim poslovnim subjektima razmjenu ideja i sklapanje poslova. Zemlja partner
na ovogodišnjem sajmu je bila Mađarska, pa je na otvorenju sajma nazočio i mađarski ministar poljoprivrede Sàndor Fazekas. U ime osnivača sajma na otvorenju su govorili župan Bjelovarskobilogorske županije Damir Bajs i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak.
Jesenski međunarodni sajam u zadnjih 25 godina kontinuirano raste, pa je ovogodišnja manifestacija opravdala naziv jubileja. Ono što izdvaja ovaj sajam od drugih sajmova je održavanje Državne stočarske izložbe uz puno povjerenje Ministarstva poljoprivrede i Poljoprivredne agencije.
Na ovogodišnjem sajmu bilo je izloženo preko 550 grla stoke.
Gradonačelnica je bila gost na štandu Grada Bjelovara gdje je razgovarala o gospodarskoj i kulturnoj suradnji kao i načinu na koji ovi gradovi mogu pomoći malim poljoprivrednim proizvođačima. Ovakva vrsta sajma je prilika koja omogućuje promociju kvalitetnih proizvoda koje ima Hrvatska i naravno povezivanje i jačanje suradnje između gradova- naglasila je gradonačelnica
.

OBAVIJEST ZAINTERESIRANIM GOSPODARSKIM SUBJEKTIMA

06.09.2017

Sukladno čl. 198. st. 3. zakona o javnoj nabavi (NN 120/16), naručitelj Grad Sinj oglašava prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima prije pokretanja otvorenog postupka javne nabave za radove
izgradnje javnog parkirališta za motorna vozila. Savjetovanje traje do 11. rujna 2017. godine. Primjedbe i prijedlozi dostavljaju se isključivo pisanim putem na e-mail:
jelena.kekez@sinj.hr

IZVJEŠĆE O PRIHVAĆENIM I NEPRIHVAĆENIM PRIMJEDBAMA I PRIJEDLOZIMA
 
Pripadajuću dokumentaciju možete preuzeti ispod ove objave

- Dokumentacija o nabavi

- Troškovnik

Sastanak župana i gradonačelnice na temu financiranja izgradnje sportske dvorane

05.09.2017Danas, 05. rujna 2017.g. održan je sastanak  župana SDŽ Blaženka Bobana i gradonačelnice Grada Sinja, Kristine Križanac na temu financiranja izgradnje sportske dvorane  s uređenjem okoliša. Zaključak sastanka je da postoje dva modela sufinanciranja izgradnje sportske dvorane u Sinju od strane Županije i to :
 
1. Sportska dvorana u Sinju može biti školska sportska dvorana temeljem sporazuma SDŽ i Grada Sinja sa zainteresiranim školama za korištenje iste, kako bi na taj način mogli koristiti decentralizirana sredstva Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i u cijelosti osigurati sredstva za dovršetak sportske dvorane s uređenjem okoliša u 2018.godine.
2. Pomoć Županije u okviru njenih  mogućnosti za dovršetak gradske sportske dvorane  kroz Proračun SDŽ za  2018.godinu.
 
Dogovoreno je da se gradskim vijećnicima grada Sinja obrazlože oba modela financiranja, te se donese odluka kako bi za sljedeću proračunsku godinu mogli sa sigurnošću očekivati sufinanciranje sportske dvorane u Sinju s obzirom na odabrani model.

Ostvarivanje prava na pomoć i isplatu jednokratne gotovinske novčane naknade za kupnju školskih udžbenika

05.09.2017

Dana 05. rujna 2017. godine, Gradonačelnica Grada Sinja, Kristina Križanac donijela je Odluku o  ostvarivanju prava na pomoć i isplatu jednokratne gotovinske novčane naknade za  kupnju školskih  udžbenika. Ovom odlukom, nakon što je Gradsko vijeće Grada Sinja na Izvanrednoj sjednici održanoj dana 04. rujna 2017. godine, usvojilo I. izmjene i dopune Proračuna Grada Sinja za 2017. godinu, omogućena je, bez prilaganja računa za udžbenike,  dodjela financijske pomoći - jednokratne gotovinske novčane naknade za kupnju školskih udžbenika, roditeljima i skrbnicima učenika osnovnih škola od 2. do 8. razreda s prebivalištem na području Grada Sinja, (ako to pravo ne mogu ostvariti po drugoj osnovi) podnošenjem propisanog Zahtjeva koji se može preuzeti ispod ove objave.
Također i učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja sufinancirati će se  kupnja školskih udžbenika, shodno pripadajućem imovinskom cenzusu, u skladu s odredbama Odluke.
Roditelji i skrbnici učenika od 2. do 8. razreda osnovnih škola koji su već podnijeli Zahtjev za ostvarivanje prava na pomoć za kupnju udžbenika, nisu obvezni podnositi novi Zahtjev, nego će kao i svi ostali podnositelji zahtjeva prilikom preuzimanja novčane naknade potpisati Izjavu da ne ostvaruju pravo na novčanu naknadu za kupnju obveznih udžbenika po drugoj osnovi.

Odluka

Zahtjev (obrazac) 2-8 razred osnovna škola

Zahtjev (obrazac), srednja škola

Čestitka Gradonačelnice povodom početka nove školske godine

04.09.2017

Drage učenice i učenici, štovani roditelji i prosvjetni djelatnici, u prigodi početka nove školske godine upućujem Vam pozdrave i iskrene čestitke, sa željom da vam ova školska godina bude ljepša, sretnija i uspješnija od prošlogodišnje. Nadam se kako ste, nakon ugodno provedenog dugog i vrućeg ljeta, odmorni i spremni za nove izazove koje će pred sve vas postaviti stjecanje i prenošenje novih znanja i vještina, ali i radosni zbog ponovnog susreta s prijateljima i kolegama iz razreda i zbornica. Posebnu čestitku povodom dolaska u školske klupe upućujem svim prvašićima koji započinju novi dio svog djetinjstva, dio u kojem će usvajati vrlo važne spoznaje za budućnost koju će, zahvaljujući i stečenom znaju, moći kreirati na najbolji mogući način. Želim da opravdate očekivanja svojih najbližih, da Vas ostvareni uspjesi vesele i raduju, a da Vas poneki neuspjeh ne obeshrabri već dodatno motivira na povećani napor, kako bi lakše dolazili do ostvarenja željenih ciljeva i rezultata. Poštovani učitelji nastavnici i profesori, vaša je zadaća jedna od najodgovornijih i najzahtjevnijih, uvjerena sam kako ćete je, unatoč teškoćama i problemima s kojima se susrećete, u cijelosti ispuniti  kako bi mladim naraštajima koji su Vam povjereni, omogućili da školu prihvate kao mjesto stjecanja novih saznanja, mjesto veselja radosti i uzajamnog poštovanja.  Vama uvaženi roditelji, želim da sve uspjehe koje će, u novoj školskoj godini ostvariti vaša djeca, primite kao najveći blagoslov koji ćete dijeliti u obiteljskom ozračju punom ljubavi, radosti i mira. 
 
GRADONAČELNICA
Kristina Križanac, struč.spec.oec.

NATJEČAJ ZA PRODAJU ZEMLJIŠTA U GZK – SINJ

01.09.2017

Dana 1. rujna 2017. godine, Grad Sinj raspisao je natječaj za prodaju/pravo građenja građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Kukuzovac-Sinj, na području I. - faze izgradnje zone, kojim se početna kupoprodajna cijena zemljišta utvrđuje u visini od 35 kn/m2, uz mogućnost kupnje zemljišta po povlaštenoj cijeni (što predstavlja potporu male vrijednosti) koja iznosi 15 kn/m2, 5 kn/m2 i 1 kn/m2 prema kriterijima i uvjetima natječaja. Rok za dostavu ponuda je 8 dana od dana objave ove obavijesti. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 021/708-627, 099/3121802 ili  021/708-603, 099/2170930, od 12 do 15 sati svakog radnog dana.
Tekst  natječaja, kao i dio natječajne dokumentacije možete preuzeti ispod ove objave.

Natječaj GZK, rujan 2017.

Opći i posebni uvjeti

Upute ponuditeljima

Grafički prikaz

Objava Proračuna Grada Sinja za 2017. godinu

01.09.2017

Gradsko vijeće Grada Sinja na svojoj 3. sjednici održanoj 09. kolovoza 2017. godine, donijelo je Proračun Grada Sinja za 2017. godinu. Grad Sinj uvažavajući načelo transparentnosti, Zakon o proračunu (čl. 12.) koji propisuje da lokalne jedinice moraju u službenom glasilu, odnosno na mrežnim stanicima objaviti: proračun i proračunske projekcije, odluku o privremenom financiranju, izmjene i dopune proračuna, godišnji i polugodišnji izvještaj o izvršenju te godišnje financijske izvještaje, objavljuje Proračun Grada Sinja za 2017. godinu.

Proračun Grada Sinja za 2017. godinu možete preuzeti ovdje

Službeni glasnikGradske komunalne odlukeZnačajni dokumentiGospodarska zona KukuzovacFotogalerijaNatječajiVažni linkoviZaštita i spašavanjeJavna nabavaPravo na pristup informacijamaProračunProstorno planska dokumentacija

Grad Sinj

Dragašev prolaz 24
21230 Sinj

Ured Gradonačelnice:
021/821-081

Radno vrijeme: 7,30 - 15,30
(pauza 11,00 - 11,30)

Stranke se primaju uz prethodnu najavu kod nadležnih pročelnika.

IBAN: HR36 2390 0011 8389 0000 3

Fax: 021/826-591

e-mail: info@sinj.hr

Pošalji upit

Copyright 2008-2011 Grad Sinj